Het is tien jaar geleden dat Bowers & Wilkins zijn eerste hoofdtelefoon (P5) lanceerde. Dat wordt nu gevierd met een speciale carbon uitvoering van de PX7.

De nieuwe Carbon Editie is voorzien van een hoogwaardige carbon black afwerking met diamantgeslepen details op elke oorschelp. Daardoor ontstaat er een nog meer premium look.

De PX7 is ondertussen al een jaartje te koop. De over-ear draadloze hoofdtelefoon doet het erg goed in reviews. De PX7 Carbon Edition heeft dezelfde specificaties als de bestaande PX7 modellen: een actieve en aanpasbare ruisonderdrukking, zuiver geluid met een hoge resolutie dankzij ondersteuning voor Bluetooth aptX en een batterijduur van liefst 30 uur.

Er is bij de constructie van de PX7 Carbon Edition ook veel energie gestoken in het ontwerp van de hoofdband en de armen. Net als bij alle PX7 hoofdtelefoons zijn deze gemaakt van een met carbonvezels versterkt polymeer, voor een optimale combinatie van lichtheid en stevigheid. Oorkussens van memory foam zorgen bovendien voor toonaangevende passieve geluidsisolatie.

De hoofdtelefoon heeft sensoren in beide oorschelpen, waardoor muziek automatisch wordt gepauzeerd als je een oorschelp optilt en automatisch weer verder speelt als je de oorschelp weer op het oor plaatst. Daarnaast geeft de PX7 Carbon Edition met één druk op de knop toegang tot stemassistenten zoals Siri of Google Assistant.

De PX7 Carbon Edition is vanaf oktober te koop voor de prijs van € 399,99.

Klik hier om producten in te laden

Reageer