Bowers & Wilkins

De originele P5- en C5-hoofdtelefoons deden het blijkbaar goed, want Bowers & Wilkins stelt een update van beide apparaten voor. De P5 Series 2 is daarbij het iets luxueuzere model, terwijl bij de C5 Series 2 draagcomfort centraal staat. Mobiliteit, comfort en een kwalitatief ontwerp zijn de drie grote thema’s van de nieuwe toestellen.

P5 Series 2

[quote font=”0″ font_style=”italic” bcolor=”#f10107″ arrow=”yes” align=”right”] “Mobiliteit, comfort en een kwalitatief ontwerp zijn de drie grote thema’s van de vernieuwde P5- en C5-hoofdtelefoons.”[/quote]
De P5 Series 2 is uiteraard sterk gebaseerd op de originele P5, maar krijgt een soort cross-over met met de P7. Het nieuwe model krijgt immers drivers met een hangend membraan, net zoals traditionele luidsprekers dat hebben. De technische kant luidt dat het membraan op deze manier nauwkeuriger zal bewegen. Dit moet dan weer leiden tot een ruimtelijk geluid met krachtige bastonen. Tegelijkertijd moet de P5 Series 2 even licht en comfortabel blijven als zijn voorganger.

Deze P5 Series 2 is voorzien van een verbeterde ’Made for iPhone’-kabel die je in staat stelt telefoongesprekken te voeren via de headset. De P5 Series 2 is nu verkrijgbaar voor 299 euro.

Bowers & Wilkins

C5 Series 2

Bowers & Wilkins brengt ook een nieuwe versie van de C5 uit, een lichte maar comfortabele in-ear headset. De driverunit werd hierbij aangepast met verbeterde 9,2 mm dynamische drivers, waardoor een betere geluidskwaliteit het belangrijkste wapenfeit moet zijn ten opzichte van de originele C5.

De C5 Series 2 is net als zijn voorganger uitgerust met de Secure Loop, die ervoor zorgt dat het toestel mooi op zijn plaats blijft en ook voor een comfortabele fit moet zorgen. De C5 Series 2 is bovendien ook 10% lichter dan de originele hoofdtelefoon.

Verder kreeg het nieuwe model ook een zwart kleurtje. Ook dit toestel is ‘Made for iPhone’. De C5 Series 2 is nu beschikbaar en kost 179 euro.

Reageer