Bowers & Wilkins Trinnov Audio

Bowers & Wilkins verzorgt sinds 1 juni de distributie van het Franse high-end audiomerk Trinnov Audio.

Bowers & Wilkins neemt voor de Benelux de distributie van het complete productportfolio van Trinnov Audio op zich, bestaande uit oplossingen voor zowel stereo- als meerkanaalstoepassingen.

Trinnov Audio staat in de hifi-wereld bekend vanwege haar unieke aanpak om akoestische problemen in een ruimte op te lossen, waarbij zelfs tijd-fasefouten kunnen worden gecorrigeerd. Door middel van een geavanceerde microfoon en zelf ontwikkelde software, levert Trinnov een ongekende meerwaarde in elke stereo-of surround opstelling.

Bekende producten voor de thuisbioscoop zijn de Magnitude32, de all-round processor voor beeld en geluid Altitude32, en de 8-kanaalsversterker Amplitude8.

“Wij bieden al een kwalitatief hoogwaardig en complementair assortiment aan audio & video-oplossingen voor stereo en home cinema toepassingen. De geavanceerde stereo en surround producten van Trinnov vullen het topsegment van ons portfolio perfect aan en werken optimaal voor nieuwe geluidsformaten waarin men helemaal kan opgaan”, zegt Erwin van der Putten, CEO van Bowers & Wilkins Benelux.

Reageer