De nieuwe P5 Series 2 gebruikt technologie van de alom geprezen P7-hoofdtelefoon, maar blijft even mobiel als zijn voorganger en komt aan een betaalbare prijs.

Voor de P5 Series 2 mengt Bowers & Wilkins het beste van twee werelden: het nam de draagbaarheid van de P5 en de audioverwerkingstechnologie van de P7 en gooide die samen in één toestel.

De P5 Series 2 maakt, net als de P7, gebruik van drivers met een hangend membraan, net zoals traditionele luidsprekers dat doen. Hierdoor moet de drive-unit veel nauwkeuriger bewegen en dus voor een beter en natuurlijker geluid zorgen en een meer gecontroleerde bas opleveren.

Een goed geluid is natuurlijk niets zonder een comfortabele pasvorm, en daarvoor ging de P5 Series 2 een kijkje nemen bij zijn voorganger. De hoofdtelefoon werd afgewerkt in leder en robuust metaal en bestaat dus uit luxueuze materialen.

Bowers & Wilkins gaat er ook prat op dat de P5 Series 2 niet dikker of zwaarder is dan zijn voorganger, ook al is het toestel uitgerust met meer geavanceerde geluidstechnieken.

Als leuk extraatje voorziet Bowers & Wilkins een smartphonekabel en draagtas om het toestel overal gemakkelijk mee naartoe te kunnen nemen. Het apparaat is bovendien voorzien van een verbeterde Made for iPhone Mic en Remote.

De P5 Series 2 is verkrijgbaar vanaf september voor 299 euro.

Ontdek hier de P5 Series 2 van Bowers & Wilkins
Klik hier om producten in te laden

Reageer