Body Signal personenweegschaal van Tefal

Kom je graag méér te weten over je gewicht, lichaamsvet en spiermassa? Dan is deze Body Signal digitale personenweegschaal vast een succes voor jou!

Body Signal: veelzijdige weegschaal van Tefal

Gehuld in een futuristisch design en voorzien van een ultra platte vorm, oogt deze personenweegschaal van Tefal mooi in ieders badkamer! Daarbij wordt hier niet enkel het gewicht gemeten; deze Body Signal vertelt je méér over je lichaam en houdt dat van maximum vier personen ook bij!

Ook weergave van spiermassa

Je plaatst je voeten op een glazen oppervlak dat via vier sensoren je persoonlijke gegevens opslaat. Op 100 gram nauwkeurig zien we vooreerst het gewicht (tot 160 kg). Vervolgens geven de indicatielampjes de ontwikkeling in gewicht plus de lichaamssamenstelling aan: Kleurt het bovenste lampje groen, dan is er een toename in spiermassa. Wordt het onderste groen, meet de Body Signal een afname in vetmassa. Is er een negatieve ontwikkeling, kleuren de lampjes rood.

Schakelt automatisch in

Dankzij de Automatic On treedt de weegschaal bij het opstappen direct in werking. Het display met vloeibare kristallen is mooi afleesbaar en zorgt hopelijk dagelijks voor een positief humeur!

Prijs

De Body Signal personenweegschaal is verkrijgbaar vanaf 65 euro.

Reageer