Bang & Olufsen lanceerde een nieuwe editie van de bekroonde draadloze gaming-hoofdtelefoon, de Beoplay Portal. Deze editie van de Beoplay Portal is nu volledig compatibel met PC- en PlayStation-consoles, naast gaming via mobiele apparaten, wat een aanzienlijke uitbreiding betekent van de connectiviteit via wereldwijd toonaangevende platforms. Het unieke aanbod van dubbele uitmuntendheid in gaming en dagelijks gebruik – waarmee de Beoplay Portal oorspronkelijk op de markt kwam – is nog steeds sterk, terwijl de toevoeging van verhoogde connectiviteit, een nieuwe draadloze dongle en verbeterde batterijduur van tot wel 42 uur ervoor zorgt dat Portal de ultieme audio-oplossing is met één product, ontworpen voor het leven.

Geüpgraded voor gaming, ontworpen voor het leven

Gamen op PlayStation, PC of mobiel, de nieuwe editie van de Beoplay Portal komt nu tegemoet aan alle persoonlijke voorkeuren met een rijke audio-ervaring en een stijlvol design dat daarbij past. De bundelvormende microfoons isoleren en versterken de stem van de gebruiker en onderdrukken achtergrondgeluiden, waardoor een Virtual Boom ArmTM-ervaring ontstaat die een fysieke microfoon overbodig maakt. Dit betekent dat de hoofdtelefoon niet alleen onbeperkt voor gaming kan worden gebruikt, maar ook voor alledaagse activiteiten.

Uitgebreide connectiviteit

De nieuwe Beoplay Portal editie biedt draadloze 2.4GHz connectiviteit voor PC en PlayStation, breidt uit in mogelijkheden en wordt de ultieme audio-oplossing voor de meest populaire gaming platforms wereldwijd. Met dual-audio streaming, is Portal ontworpen voor eenvoudige en geavanceerde connectiviteit – of het nu gaat om gaming, het luisteren naar muziek, of oproepen. De introductie van een nieuwe draadloze dongle zorgt voor een snellere verbinding tussen PC, PlayStation of elk ander USB-C invoerapparaat, met een naadloze overgang tussen draadloos en bekabeld gebruik. Mobiele games worden steeds belangrijker op de markt en de Beoplay Portal is dan ook ontworpen om deze gebruikers tegemoet te komen met Bluetooth 5.1 met aptXTM Adaptive-technologie voor gaming onderweg.

Superieure geluidservaring

De Beoplay Portal, getuned door de befaamde akoestici van Bang & Olufsen, biedt een rijke audio-ervaring met een hoog niveau aan details en nuances. Twee speciaal ontworpen 40 mm drivers met neodymium magneten zorgen voor een nauwkeurige en natuurgetrouwe akoestische reproductie. En met Dolby Atmos voor hoofdtelefoons biedt de Beoplay Portal ook gevirtualiseerd surround-geluid, waardoor games, films en muziek extra diepte en textuur krijgen.

De geluidsprestaties van de Beoplay Portal worden verder verbeterd door een nieuwe generatie Adaptive Active Noise Cancellation-technologie. Dankzij de toevoeging van Own Voice kunnen gebruikers hun eigen stem horen terwijl externe geluiden worden onderdrukt. Dit zorgt voor de focus en details die elke game-ervaring verdient.

Ongeëvenaard vakmanschap

De Beoplay Portal, ontworpen door Jakob Wagner in samenwerking met het designteam van Bang & Olufsen, is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurstellingen: Black Anthracite, Grey Mist, en Navy. De oorschelpen zijn voorzien van aanraakgevoelige aluminium schijven met een verbluffend gradiënteffect, vervaardigd met behulp van een eigen anodisatietechniek.

De Beoplay Portal is ontworpen om langdurig gedragen te worden en heeft kaakondersteunende oorkussens die gemaakt zijn van met lamsvel omwikkeld geheugenschuim. Aan de achterkant van elk oorkussentje zit een subtiel uitsteeksel dat zich aanpast aan de vorm van het hoofd van de gebruiker, voor meer comfort en minder geluidslekkage. De binnenste hoofdband heeft een offset vulling die ontworpen is om de druk op de bovenkant van het hoofd te verlichten. Deze vulling is bekleed met een bamboevezel van hoge kwaliteit, dat werd gekozen vanwege zijn duurzaamheid en ademend vermogen. Met een gewicht van slechts 279 gram behoort de Beoplay Portal-hoofdtelefoon tot de lichtste draadloze hoofdtelefoons, waardoor hij ideaal is voor urenlang ononderbroken gebruik.

Richtprijs: 499 EUR

Reageer