beste televisies

Elektrozine koos voor u de 5 beste televisies uit van 2022.

Onze keuze van televisies wordt hier in willekeurige volgorde weergegeven.

 1. 42LX3Q6LA OLED Flex LG 

  Ga met LG OLED Flex van een vlak scherm helemaal naar een spectaculaire 900R curve* tot je de ideale boog vindt voor totale onderdompeling. Druk gewoon op de krommingstoets op je afstandsbediening en verken 20 verschillende krommingsniveaus

  Klik hier om producten in te laden
 2. TX-65LZ1500E Panasonic 

  De 4K OLED TV van onze LZ1500 Series levert cinematografische beelden. Het speciale OLED-scherm zorgt ervoor dat je niets moet missen in films en premium televisie. HDMI 2.1-connectiviteit betekent probleemloze streaming die je in het midden van de actie plaatst.

  Klik hier om producten in te laden
 3. XR-75Z9J Sony 

  De BRAVIA XR-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de ingenieuze Cognitive Processor XR. Hij begrijpt hoe mensen zien en horen, voor een gloednieuwe ervaring die u in de tv zuigt.
  Bewonder beelden in 8K met natuurlijke diepgang. Onze revolutionaire processor maakt gebruik van menselijke perspectiefanalyse om in een oogwenk honderdduizenden elementen te analyseren en te optimaliseren. Gecombineerd met nauwkeurig Full Array LED spatten de beelden van het scherm in intens zwart en heldere kleuren.

  Klik hier om producten in te laden
 4. bild v.65 DR+ OLED Set Loewe 

  Beleef een wereld waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd en ontdek de buitengewone tv-modellen van de bild v-lijn van Loewe. De nieuwste technologie en een 4K oled-paneel met HDR10, HLG en Dolby Vision™ zorgen voor maximaal gemak. Zoals gebruikelijk bij Loewe wordt elk apparaat voor levering individueel gemeten en geoptimaliseerd voor perfect kijkplezier. Duitse techniek met veel aandacht voor detail – voor fascinerende tv-momenten

  Klik hier om producten in te laden
 5. 55OLED936/12 Philips 

  Fantastisch. Van geluid tot beeld.  Een tv waar elke bank graag tegenover zou staan. Laat u betoveren door tinten zo zwart als inkt en levendige OLED-kleuren, de kristalheldere Bowers & Wilkins Sound en Ambilight dat uw kamer vult met alles wat u kijkt of speelt.

  Klik hier om producten in te laden

 

Reageer