Met de introductie van de Beoplay E8 Sport true wireless oortelefoons, zet Bang & Olufsen zijn eerste stappen in de sportwereld. Beoplay E8 Sport combineert Bang & Olufsen’s gekende vakmanschap en prestaties op vlak van geluid met designdetails en product features voor zowel professionele atleten als recreatieve lopers die de kracht van muziek gebruiken om de doelstellingen te bereiken die ze voor ogen hebben.

De beste prestaties en de beste esthetiek

De Beoplay E8 moet niet langer inboeten op esthetiek ten voordele van gebruiks- vriendelijkheid. Hij blinkt uit door geluid en design van wereldniveau te integreren in sport-oortelefoons, zonder toegevingen te moeten doen op vlak van prestaties. De oortelefoons zitten in een compacte, draadloze oplaadhoes, ontworpen met de beste materialen uit de sportwereld, zoals rubber, getextureerd silicone en het sterk, corrosieresistente aluminium dat al meer dan 50 jaar een handelsmerk van Bang & Olufsen is.

De oortelefoons zijn uitgerust met de geanodiseerde aluminium ring, die Bang & Olufsen’s true wireless oortelefoon-lijn karakteriseert en het gegraveerde Bang & Olufsen logo werd opnieuw ontworpen om het sportieve naadloos met het gesofisticeerde te verbinden. Doordachte design details, zoals een geribbeld gripdetail op de oortjes, helpen om aanpassingen te maken met natte en bezwete vingers en vermijden zo onnodige pauzes of afleidingen tijdens het lopen. Wissel van muziek, neem telefoons aan of activeer de Transparancy Mode, allemaal met een eenvoudige tap of swipe.

De Beoplay E8 Sport heeft een IP57-certificering die hem volledig beschermt tegen stof, zweet en water tot op 1m diepte voor een duur van 30 minuten. Hij komt met 5 verwisselbare eartips en drie vinnetjes voor de perfecte fit, zodat je kan focussen op je workout zonder verlies van geluidskwaliteit en met totale veiligheid. Bluetooth 5.1, AAC en aptX codecs zorgen voor perfecte connectiviteit en geluidreproductie op alle iOS en Android toestellen.

Prijs en beschikbaarheid

Beoplay E8 Sport (RRP €350) volledig uitgerust met een premium draadloos oplaadhoes, vijf ear tips, drie ear fins en een USB-C oplaadkabel. De oortelefoons worden gelanceerd in Oxygen Blue en Balck en zullen beschikbaar zijn in Bang & Olufsen stores en geselecteerde reailers vanaf begin juli 2020.

Reageer