babyliss fashion curl secret babyliss

Droom je ook van een weelderige krullenbol maar heb niet veel tijd om hier mee bezig te zijn? Dan is de Fashion Curl Secret krultang echt op jouw lijf geschreven. Het is de eerste automatische krullentang waarbij je in een handomdraai prachtige krullen tovert.

Hoe werkt de Fashion Curl Secret?

De Fashion Curl Secret krultang werkt heel eenvoudig. Je hoeft dus de handleiding niet te doorspitten alvorens je aan de slag kan. Belangrijk is om het toestel in de juiste positie te houden want anders zal het niet werken.

Het toestel moet je met de kant waar je de temperatuur instelt naar het plafond houden. Kies vervolgens een kleine lok haar die je wil krullen, plaats het tussen de krultang en sluit de tang. Het haar wordt vervolgens automatisch ‘opgeslorpt’ en de lok zal in het toestel zelf gekruld worden. Dan moet je gedurende vijf piepgeluiden wachten, wanneer je een dubbel piepgeluid hoort, is de krul klaar. Haal de lok er voorzichtig uit, pas op want deze is erg warm.

Mooie en glanzende krullen

babyliss fashion curl secret krultang

 

Je kan zoals bij de meeste krultangen kiezen uit een aantal temperatuurinstellingen: 185°C en 205°C. Kies afhankelijk van de dikte van je haar de beste temperatuur. Wat erg handig is aan dit toestel is dat wanneer je een te dikke lok haar ertussen steekt, het toestel een signaal geeft dat het niet gaat. Het is dus belangrijk om met fijnere lokken haar te werken om zo het mooiste resultaat te verkrijgen.

De Fashion Curl Secret krultang is voorzien van een keramische bekleding. Hierdoor hoef je niet te vrezen dat je haar  beschadigd zal geraken en krijg je zachte en glanzende krullen. Dankzij dit geweldige toestel kan je gedurende enkele dagen genieten van een weelderige krullenbos!

Klik hier om producten in te laden

Reageer