A little party never killed nobody. Voor zij die een knallend feest nooit uit de weg gaan, is de nieuwe draagbare PWR09 partyspeaker van ArtSound een must voor een geslaagd eindejaar. Start de avond met knapperige versnaperingen en borrelende dranken in de tuin, op de achtergrond funky loungemuziek. Verplaats het feest (en de speaker) naar binnen, schakel de volumeknop naar een volgende versnelling en dans vol overgave de nacht in. Laat je voeren door het ritme van ArtSound en shuffle party-proof het nieuwe jaar in.

Een muzikaal 3-gangen

De PWR09 staat voor power, daadkrachtige audio en sfeer alom. Uitgerust met twee ijzersterke woofers, een ingebouwde equalizer en intense versterker dompelt deze muzikale krachtpatser je onder in een ongezien muzikaal bad. Je zintuigen worden geprikkeld door de levendige LED-lichten die vibreren op het ritme van de muziek en kunnen bovendien aangepast worden aan elke moodswing.

Vergeet vooral je dansbenen niet in te smeren, de dubbele batterijen die de speaker voeden zijn feilloos en gaan gemakkelijk mee tot in de vroege uurtjes. Het ingebouwde handvat en de handige afstandsbediening maken de partyspeaker bovenal gebruiksvriendelijk, waardoor jij zonder zorgen de dansvloer op kan glijden.

ArtSound’s party playlist 🎵

ArtSound geeft alvast het startsein voor een onvergetelijke avond met een speciale Spotify party playlist. Ontdek het hier.

Klik hier om producten in te laden

Reageer