Samsung blijft het aanbod van zijn smart tv’s uitbreiden. Nu kan het merk ook als eerste televisiefabrikant uitpakken met de Apple Music-app.

De app zal beschikbaar zijn voor alle smart tv’s uit 2018, 2019 en 2020. De app blijft de eerste drie maanden ook exclusief gereserveerd voor de Samsung tv’s. Eerder gebeurde al hetzelfde met de Apple TV-app.

Met de app kun je kiezen uit meer dan zestig miljoen nummers. Zo heb je je favoriete nummers en afspeellijsten altijd bij de hand. Bovendien kun je met de Apple Music-app muziek offline afspelen op wel tien verschillende apparaten tegelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de update uit te voeren en een Apple-account aan te maken als je die nog niet hebt. De eerste drie maanden is de Apple Music-app gratis.

Abonnees van Apple Music kunnen ook dagelijks aangepaste suggesties krijgen en afstemmen op het innovatieve radiostation Beats 1, een wereldwijde live-stream met exclusieve shows van artiesten zoals Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled en Elton John. Bovendien hebben abonnees ook toegang tot nieuwe “At Home With Apple Music” content, waaronder nieuwe redactionele afspeellijsten, FaceTime-chats met artiesten thuis, speciale artiesteninterviews, afspeellijsten en nog veel meer om een gevoel van verbondenheid te helpen creëren in deze tijd van social distancing.

Een greep uit enkele Samsung televisies

Klik hier om producten in te laden

Reageer