iRobot Scooba 450

De Scooba 450 van iRobot verwijdert 99,3% van de bacteriën en maakt je vloeren helemaal schoon, terwijl je zelf kan ontspannen.

Poetsen: niet veel mensen beleven er echt plezier aan. Voor wie een hekel heeft aan dweilen, of er gewoon minder tijd aan wil besteden, is er de Scooba 450 van iRobot. Het apparaat kan zelfs meer dan enkel dweilen en kan ook ingezet worden voor was- en schrobwerk.

Poetsen in drie fasen

Het apparaat is immers uitgerust met het Scooba Three-Cycle Cleaning Process. Daarbij gebeurt het poetsproces in drie fases. Bij de eerste stap, Sweep and Pre-Soak, zal de Scooba 450 de vloer voorbereiden door los vuil weg te vegen en een dun laagje water achter te laten om plekken los te weken.

Bij de tweede passage, Scrub and Squeegee-Vacuum gaat het apparaat met sterke borstels aan 600 toeren per minuut vet en plakkerige resten te lijf gaan, terwijl een speciaal systeem water van de vloer opzuigt.

In de derde en laatste fase, de Squeegee-Finish, gaat de Scooba nog eens over alle natte plekjes om de restanten van het water op te zuigen, zodat enkel een propere vloer overblijft.

De iAdapt-sensortechnologie zorgt ervoor dat de dweilrobot elk hoekje van je vloer te lijf gaat, zodat er nergens restjes blijven liggen.

Opladen en autonomie

Het enige wat je dus moet doen om een propere vloer te hebben, is de watertank bijvullen en legen. De Scooba 450 heeft twee poetscycli: een van 40 minuten en een van 20 minuten voor kleinere ruimtes. Via een handige DryDockoplaadunit kan je de Scooba 450 gemakkelijk op een compacte manier opladen.

De iRobot Scooba 450 kost 649 euro.

Reageer