Met de nieuwe lijn van Lindo wasmachines en droogkasten komt Zanussi tegemoet aan de vraag van consumenten naar meer capaciteit en een lager energieverbruik. De nieuwe lichting toestellen kan onder meer rekenen op een vulgewicht van 8 kg.

[quote font=”0″ font_style=”italic” bcolor=”#f10107″ arrow=”yes” align=”right”]”Uit een wereldwijde bevraging door Zanussi is gebleken dat consumenten bij wasmachines vooral op zoek zijn naar een grotere capaciteit, gebruiksvriendelijke functies en een laag energieverbruik.”[/quote]

Zanussi vroeg wereldwijd aan consumenten wat ze van een wasmachine verwachten. Naast de grotere capaciteit zoeken ze vooral naar gebruiksvriendelijke functies en een laag energieverbruik.

Zanussi ging met de gegevens aan de slag en presenteert nu een volledig nieuw gamma van wasmachine en droogkasten dat is opgedeeld in vier duidelijke groepen. De Lindo 500 wasmachine en de Lindo 1000 droogkast vormen de premium apparaten.

wasmachine Zanussi Lindo

AutoSense-functie

De focus op grotere capaciteit van de toestellen wil trouwens niet zeggen dat je niet langer kleine wasjes kan doen. De AutoSense-functie van Zanussi, die nu standaard op alle toestellen aanwezig is, kijkt bij de wasmachines naar de hoeveelheid was en berekent hoeveel energie en water er nodig is om het beste resultaat te halen. Bij de droogkasten houden sensoren het resterend vochtpercentage in de gaten, zodat zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met energie en tijd. Dus niet langer een vaste duur van de programma’s.

wasmachine Zanussi Lindo

Handige programma’s

Overbodige programma’s zal je niet aantreffen op de Zanussi-toestellen maakt Arnaud Lhoest van Zanussi Belux zich sterk: “Alleen de juiste selectie van slimme opties die de klus perfect klaren.” Zo zijn er praktische programma’s en opties zoals de QuickWash-optie die de wastijd met de helft vermindert, of QuickStart die in een klein half uur voor een grondige wasbeurt zorgt. De Refresh-functie klaart de klus in slechts 20 minuten. Denk bijvoorbeeld aan een hemd, dat misschien niet erg vuil is maar wel eens dient opgefrist te worden.

Energiezuinig

De wasmachines zijn erg energiezuinig met sommige toestellen die vlot een A+++ energielabel halen. De twee hoogste modellen bij de droogkasten maken gebruik van de warmtepomp-technologie zodat ze een A+ energielabel halen.

Reageer