Bose SoundTrue in-ear

De in-ear SoundTrue-reeks van Bose richt zich voornamelijk op de bezige bij, de pendelaar of de zakenman die veel onderweg is, maar toch niet zonder zijn favoriete muziek de baan op wil.

In-ear hoofdtelefoons zijn heel handig omdat ze zo licht en gemakkelijk op te bergen zijn en laten ook nog een bepaalde hoeveelheid omgevingsgeluid door, wat veiliger is in het verkeer.

Bose wil die voordelen loskoppelen van de nadelen van dit type hoofdtelefoon. Daarom ontwikkelde het de StayHear-oordopjes, die gemaakt zijn van flexibel silicone en zich aanpassen aan de vorm van jouw oren zodat ze beter op hun plaats blijven.

Het tweede aandachtspunt van Bose, en uiteraard een hele belangrijke, is de geluidskwaliteit. De fabrikant komt daarom met de TriPort-technologie, die zowel lage, vocale als instrumentale tonen moet verbeteren en een beter totaalpakket van jouw nummers moet aanbieden.

Dankzij de in-line microfoon kan je niet alleen oproepen beantwoorden met je iPhone, maar ook bepaalde muziekfuncties regelen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer