Heb je zopas een iPhone 7 in huis gehaald, of ben je gewoon beu om altijd rekening te moeten houden met de kabel van jouw hoofdtelefoon, dan is een draadloos toestel dé oplossing. Wij schotelen onze vijf favorieten in willekeurige volgorde aan je voor.

1 Denon AH-GC20

Klik hier om producten in te laden

De GC20 is een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon met grote, professioneel afgestemde drivers van 40 mm. Om een subliem comfort te garanderen, bestudeerde Denon meer dan 4.000 paar oren en hoofden. Naast de eliminatie van het omgevingsgeluid zorgt het toestel voor een knappe geluidskwaliteit dankzij de ondersteuning voor Bluetooth 4.0 met apt-x.

Je kan het apparaat volledig draadloos gebruiken, maar je kan er ook een kabel op aansluiten. Ook een adapterplug voor aansluiting op thuis- en studioapparatuur wordt meegeleverd.

Een opgeladen batterij heeft je met de GC20 zo’n twintig uur muziekplezier.

2 B&W P7 Wireless

Klik hier om producten in te laden

De P7 brengt de hoogwaardige geluidsopbouw van de B&W-luidsprekers naar een hoofdtelefoon. Dankzij de apt-x-ondersteuning krijg je een kwalitatieve Bluetooth-streaming te horen. Dankzij de over-ear oorkussens van memory foam garandeert B&W altijd een goede pasfit.

3 Sony MDR1ABTB

Klik hier om producten in te laden

Deze knappe hoofdtelefoon heeft als knappe extra ondersteuning voor hi-res audio, waardoor je muziek nog knapper weergegeven wordt. De nieuw ontwikkelde LDAC-codec is geoptimaliseerd voor Bluetooth-streaming in hoge kwaliteit.

Dankzij de ingebouwde microfoon kan je bovendien gesprekken aannemen zonder jouw hoofdtelefoon af te nemen. De bediening van jouw muziek gebeurt ook volledig via de oorkussens. Handig!

4 Bang & Olufsen BeoPlay H8

Klik hier om producten in te laden

Deze designhoofdtelefoon is uitgerust met actieve ruisonderdrukking, zodat je geen last hebt van omgevingsgeluid. De H8 is ook zo opgebouwd dat je een perfecte pasvorm krijgt en het gebruik van zorgvuldig geselecteerd leer en aluminium zorgt voor een stevig en luxueus eindresultaat.

Uiteraard is er ook ondersteuning voor de apt-x-codec, waardoor je muziek nog beter zal klinken. Dankzij de intuïtieve touchpad aan de oorstukken kan je gemakkelijk jouw muziek bedienen zonder jouw smartphone erbij te halen.

5 AKG K845BTWHT

Klik hier om producten in te laden

De K845 kreeg een verbeterde basweergave mee en wil een pittige, draadloze hoofdtelefoon zijn voor alle gebruik. De lederen oorkussen en de kleinere afmetingen van de oorschelpen en de hoofdband zorgen voor een optimaal luistercomfort.

Het toestel ondersteunt niet enkel Bluetooth, maar ook NFC zodat je met een simpele tik tegen een ondersteunend apparaat snel kan koppelen en beginnen luisteren.

Ook deze K845 heeft bedieningstoetsen op de oorschelpen en biedt zo extra gebruiksgemak.

Reageer