Samsung Powerbot

Slimme alleskunner

Wanneer je op zoek bent naar een stofzuiger, moet hij vooral over een krachtige zuigkracht beschikken, makkelijk in gebruik zijn en een compact formaat hebben.
Wel, goed nieuws! Deze nieuwe stofzuiger van Samsung doet het allemaal.
En nog veel beter is dat het een robot is en wel een hele slimme…

Samsung Powerbot

Cycloontechnologie maakt verstoppingen onmogelijk

De nieuwe robotstofzuiger van Samsung is een staaltje technologie om u tegen te zeggen. De robot beschikt over een zuigkracht die tot 60 keer sterker is dan die van andere stofzuigers. Verstopte filters zijn onmogelijk dankzij de cycloontechnologie. Dat wil zeggen dat er een extreme zuigkracht wordt gecreëerd waardoor het vuil gescheiden wordt van de lucht en vervolgens gezeefd wordt in de buitenkamer. Zo blijft de filter langer schoon en is er geen gevaar op verstopping.

Samsung Powerbot

Tal van functionaliteiten

De robot beschikt over 7 verschillende standen, waarvan 4 reinigingsstijlen: auto, spot, max en handmatig. Heel handig is de dust sensor: vanaf het moment dat de robot stof detecteert, gaat hij het gaan opzuigen. Slim hé? Nog veel slimmer is de visionary mapping plus, een systeem opgebouwd uit 10 sensoren, high performance chips en een ingebouwde camera waarmee er een complete kaart van het huis gemaakt wordt. Wanneer de robot bijna leeg is, vindt hij zelf op tijd de weg terug naar het docking station.

Samsung Powerbot

Doordacht design

Bovendien is er ook voldoende aandacht besteed aan de look van de robot. De robot is voorzien van extra grote wielen die probleemloos over moeilijke obstakels kan rijden zoals een dik tapijt. De robot heeft een brede borstel om zo grote oppervlakten efficiënt te reinigen.

Kies voor ongeëvenaarde schoonmaakprestaties met deze robot!

De andere stofzuigers van Samsung ontdekken?

Klik hier om producten in te laden

Reageer