rowenta stofzuiger

Als je op zoek bent naar een krachtige stofzuiger met een groot gebruiksgemak, hoef je het niet ver te zoeken. Bij Rowenta vind je meteen de beste kandidaat. Maak kennis met de Air Force Extreme snoerloze stofzuiger.

Snoerloze stofzuiger

De Air Force Extreme stofzuiger is de beste kompaan van de veeleisende consument. Het is een krachtige steelstofzuiger en is bovendien snoerloos. Hierdoor zijn er dus geen grenzen meer. De stofzuiger is uitgerust met een lithium-ion batterij die super snel oplaadt.

De zuigkop is voorzien van een actieve gemotoriseerde borstel en werkt op een efficiënte cyclonische technologie. Die zorgt ervoor dat de filters niet verstopt kunnen geraken. Bovendien ziet de zuigkop er anders uit dan bij andere stofzuigers. De driehoekige zuigmond maakt dat elk hoekje in je huis perfect kan gereinigd worden.

Lange levensduur

De lithium-ion batterij laadt volledig op in slechts (maximaal) 10 uur. Dat Rowenta gekozen heeft voor dit type batterij is niet zo onlogisch. Litium-batterijen hebben namelijk een levensduur die twee maal zo lang is dan andere batterijen.

Ook niet onbelangrijk is de compactheid van het toestel. Het handige formaat past perfect in een bezemkast onder de trap en staat nooit in de weg.

Kortom, een stofzuiger die compact en snoerloos is, uitstekende schoonmaakprestaties levert en niet kan verstoppen. Wat zoek je nog meer?

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer