Een variant van de onlangs uitgebrachte Roomba 980 en een goedkoper instapmodel vervoegen het assortiment robotstofzuigers van iRobot.

De Roomba 966 combineert net zoals de Roomba 980 navigatie met visuele lokalisatie en 5x meer zuigkracht dan de vorige generatie robotstofzuigers. Bovendien voegen vuilextractors die verhinderen dat haren samenklitten en voor verstoppingen zorgen, en een meer gerichte reiniging van extra vuile vloerplekjes extra functionaliteit toe.

In vergelijking met de Roomba 980 is het Aeroforce-systeem ietsje minder krachtig, en ook de functie Tapijtboost ontbreekt. De zuigkracht krijgt dan een extra boost voor een betere reiniging. In het verkooppakket zit ook een Virtual Wall minder.

De Roomba 966 navigeert vlotjes onder meubels en langs randen en hoekjes, waarbij hij trappen en afstapjes vermijdt. Hij werkt zelfs onafgebroken 75 minuten aan één stuk door.

Bovendien kan de Roomba 966 bediend worden via de Home app. Zo kan je hem op elke locatie en wanneer dan ook in gang zetten, of een specifiek weekschema opstellen. Hij laat je ook weten wanneer de stofcontainer moet geledigd worden.

Roomba 681

r681_edge_clean_1000x1000

 

De Roomba 681 is goedkoper en heeft een strakker design. De herlaadbare batterij kreeg meer autonomie en dankzij de iAdapt-technologie doet de robotstofzuiger wat hij moet doen: gladde vloeren, tegels als tapijt schoon houden.

Uiteraard is het apparaat voorzien van het drie stappen-reinigingssysteem met roterende zijborstel waar iRobot-apparaten bekend om staan. Dankzij deze technologie zuigt de Roomba 681 eenvoudig vuil, stof, haren en zelfs restanten van een maaltijd op.

Beide Roomba’s houden je huis nog beter schoon doordat ze zijn voorzien van het typerende iRobot-reinigingssysteem met draaiende zijborstel, waardoor er ook op plinten en in hoekjes geen vuil achterblijft. Dankzij het lage, ronde ontwerp, komen ze ook onder meubels en stoten ze er niet tegenaan.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer