De nieuwe wasmachine en droger Supreme Care van Whirlpool effenen het pad voor een nieuwe generatie huishoudapparaten. Dankzij een handige app, waarbij je smartphone of tablet als afstandsbediening dient, programmeer je de apparaten intuïtief én met de garantie dat je de beste resultaten haalt aan de zo laag mogelijke kost. Dat maakt het vervelende waskarwei leuker en interessanter. Doordat wasmachine en droogkast met elkaar communiceren, dragen ze bovendien hun steentje bij aan de geconnecteerde woning van vandaag.

6th SENSE LIVE-app in een notendop
Met de 6th SENSE LIVE-app kun je huishoudelijke apparaten bedienen en in de gaten houden, waar en wanneer je maar wilt. Whirlpool biedt vanaf februari 2016 in België twee apparaten aan die met die app te bedienen zijn: de wasmachine en droogkast Supreme Care. Het instellen, starten en controleren gaat op die manier heel makkelijk. Synchroniseer de programma’s van wasmachine en droger, personaliseer ze voor je favoriete kledingstukken en leer ze optimaal in te stellen om zo tijd en energie te sparen.

Wasmachine en droogkast communiceren met elkaar
Uniek is bovendien dat de wasmachine en droogkast kunnen communiceren met elkaar: de droogkast kiest op basis van het programma van de wasmachine het meest bijpassende droogprogramma, waarbij ook het energieverbruik geoptimaliseerd wordt. De droogkast draagt bovendien de beste zorg voor je kledingstukken, zelfs de meest delicate.

Bekroond design
Het design van de wasmachine is afgestemd op die van de wasdroger en oogt met zijn elegante belijning ook mooi. De premiumwasmachine werd zelfs geëerd met de 2015 iF Design Award, onder meer vanwege het gekantelde scherm dat makkelijk te lezen is, de 6th SENSE-druk-en-draaiknop voor een eenvoudig en interactief gebruik met één hand, de grote deur van 50 centimeter en de extra hoge sokkel waardoor je eenvoudiger je wasmachine in- en uitlaadt.

Belangrijkste troeven
De premiumtoestellen bieden enkele bijzondere functies.

Extreem stil
In de range is de ZEN-technologie een nieuwigheid en grote troef. De tv luider zetten wanneer de wasmachine aan het zwieren gaat, behoort hierdoor tot de verleden tijd. De toestellen hebben namelijk een motor die rechtstreeks verbonden is met de trommel, wat zorgt voor minimale trillingen en ook volledige stilte.

Weg met een overdosis aan wasmiddel
Ondanks de duidelijke aanduidingen op de verpakking van waspoeder zijn we toch geneigd om ons wasgoed van te veel zeep te voorzien. Dankzij de PrecisionDose en de 6th SENSE-technologie doseert de wasmachine voor jou. Per jaar bespaar je zo makkelijk tot twaalf liter wasmiddel bij een gemiddeld gebruik.

Altijd fris wasgoed
Ben je onverwacht niet thuis wanneer de was klaar is, dan kun je kiezen voor de FreshCare-modus. De machine zal af en toe de natte was nog even opschudden, tot je thuis bent. Zo blijft de was fris.

Wol in de droogkast
De Supreme Care-droger biedt je het bijzondere WoolExcellence-programma aan, waarmee je zonder bijzondere snufjes je wollen kledingstukken veilig in de droogkast droogt. Op een uur tijd zijn vier wollen truien weer klaar om het koude winterweer te trotseren.

Stomerij bij je thuis
Dankzij SteamCare laat je je kleding drogen met natuurlijke stoom. Net als bij de stomerij. Ideaal voor je delicaatste kledingstukken.

Klik hier om producten in te laden

Reageer