philips compact performer

De Philips Performer Compact modellen hebben maar liefst 2 prijzen gewonnen: de Red Dot Design Award en de IF Product Design Award. Maar wat is er zo speciaal aan de Performer Compact Stofzuiger?

Wat is de Performer Compact?

De compacte Philips stofzuiger maakt het de consument echt gemakkelijk. De stofzuiger levert werkelijk topprestaties en dat met een minimale inspanning.

Met behulp van de AirflowMax-technologie wordt de zuigkracht langer behouden. Die technologie is gebaseerd op enkele belangrijke elementen. Dankzij het unieke geribbelde profiel in de stofkamer, wordt er een maximale luchtstroom rondom de stofzak gegenereerd waardoor deze volledig benut wordt.

Daarnaast is de stofkamercapaciteit zodanig ontworpen dat de zak gelijkmatig en volledig ontvouwt. Als laatste is de stofzak voorzien van speciale vezelstructuren zodat de stofzak niet kan verstoppen en dus de zuigkracht niet kan afnemen.

compact-performer-2

Multifunctioneel mondstuk

Ook het mondstuk van deze stofzuiger is een zeer belangrijk onderdeel. Het TriActive-mondstuk voert namelijk 3 schoonmaakbehandelingen tegelijkertijd uit. De borstel opent als het ware het tapijt voorzichtig om zo het het tapijt een diepe reiniging te geven.

Via de grotere opening aan de voorzijde van de borstel, kan het grote stukken vuil opzuigen.

Als laatste zuigt de stofzuiger het stof dat langs het meubilair en de muren ligt moeiteloos op dankzij de twee zijborstels.

philips compact performer prijzen

Gedaan met zoeken naar die extra accessoires die bij de stofzuiger komen. Philips zorgt voor een groot gebruiksgemak met enkele praktische geïntegreerde accessoires. Zo zit de zachte borstel compact in het handvat geïntegreerd en het spleetmondstuk wordt bewaard in de stofzuiger.

Compact & licht

Heb je niet veel plaats in huis om je stofzuiger op te bergen? Dan is de Performer Compact echt iets voor jou.  Zoals de naam het al verraadt, is het toestel zeer compact opgebouwd en een echt lichtgewicht. Hierdoor kan je deze moeiteloos in een kast steken en eenvoudig verplaatsen. Het strakke design en de aangename kleurencombinaties zorgen dat stofzuigen een echt plezier wordt. Geen wonder dat deze reeks dan ook in de prijzen is gevallen!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer