Miele EK stofzuiger

De stofzuigers van Miele bekennen kleur tijdens het grootste voetbalfeest van het jaar in Frankrijk. Kies voor een stoere zwarte, knalgele of felrode stofzuiger om helemaal in de juiste sfeer te komen. Een ding is zeker, Miele heeft verduiveld straffe supporters!

Excellente schoonmaakprestaties

De stofzuigers zijn niet alleen echte knapperds, ook hun schoonmaakprestaties kunnen niet genegeerd worden. De zuiger met HEPA-filter garandeert een uitstekende hygiëne in huis en is bovendien de perfecte kandidaat voor wie met een allergie te kampen heeft. 

Zelfs de moeilijkste vloerbedekkingen worden probleemloos schoongemaakt. Het model met de elektroborstel is ideaal voor wie een huisdier heeft lopen. Ook een stofzuiger van Miele met een speciale Silence-motor zorgt ervoor dat je huishoudelijke taken in alle stilte kunnen verlopen. 

Hoog niveau

Miele levert met deze toestellen stofzuigers op het hoogste niveau af. Niet verwonderlijk, want hun perfecte filterwerking en bijzondere behuizing zorgen ervoor dat geen enkel stofje kan ontsnappen. 

Klik hier om producten in te laden

Reageer