Wie het EK op de voet volgt, en overdag ook nog eens moet werken, heeft natuurlijk niet veel tijd (of eerder: zin) om ook nog eens te poetsen. Goed nieuws, want een stofzuigrobot doet het gewoon voor jou!

Een EK voetbal, dat wil ook zeggen dat er zo goed als elke dag wel zeker één wedstrijd gepland staat. Voor de echte fans staat er dan de hele avond voetbal op het menu. En dan blijven de huishoudelijke taken natuurlijk gemakkelijk liggen.

Eén van die taken is natuurlijk stofzuigen. En tijdens een EK voetbal wordt jouw huis ook nog eens sneller vuil dan anders. Vrienden die bij jou komen supporteren of versnaperingen die gemorst worden: af en toe eens goed poetsen kan zeker geen kwaad.

roomba-980-ek-2

iRobot heeft met zijn robotstofzuigers een goede oplossing klaar. De Roomba 980 is een absoluut topmodel en is uitgerust met Visual Localization en weet zo waar hij al gestofzuigd heeft en waar niet. Op die manier kan je sneller een volledige verdieping proper krijgen.

Het toestel rijdt bovendien in parallelle bewegingen doorheen jouw woning, wat efficiënter is dan zomaar kriskras te gaan.

De Roomba 980 kan je bovendien van op afstand bedienen via de HOME-app. Op die manier kan je hem ook laten poetsen als je niet thuis bent, schema’s instellen en de schoonmaakstatus bekijken.

 

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer