bose quietcomfort 25

De QuietComfort 25 is een ideale optie voor wie alle drukte en omgevingsgeluiden achter zich wil laten en wil genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Of je nu op kot zit en jouw naaste bewoners niet wil storen met jouw muziek, of je pendelt op en af en wilt tijdens de treinrit naar jouw favoriete bands luisteren: de QuietComfort 25 is een goede optie om jouw muziek volledig voor jezelf te houden en even weg te zijn van alles rondom je.

Het toestel is uitgerust met geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie en aansluitende oorkussens, waardoor de geluiden rondom je geneutraliseerd worden. Dankzij het lichte ontwerp en de around-ear pasvorm moet de hoofdtelefoon ook mooi op zijn plaats blijven zitten.

Via de in-line microfoon en afstandsbediening kan je niet enkel jouw muziek snel bedienen, maar ook telefoongesprekken voeren als je de QuietComfort 25 aansluit op jouw smartphone. Bose voorziet zowel in zwart als wit een model voor Apple- en Android-toestellen, die allebei 299,95 euro kosten.

Ontdek hier de hele QuietComfort 25-familie van Bose
Klik hier om producten in te laden

Reageer