Na een representatief onderzoek door TNS Infratest, werd duidelijk dat meer dan een derde van alle respondenten een stofzuiger zonder zak verkiezen. Omdat het vervangen van een stofzuigzak één van de vijf ergernissen is. Bovendien moet de ideale stofzuiger ook beschikken over een krachtige zuigkracht, stil zijn en gemakkelijk te bedienen.

Met deze wensen is Bosch aan de slag gegaan bij het ontwikkelen van de Bosch Relaxx’x Ultimate.

SilenceSound System ™
Dankzij het unieke SilenceSound System ™ overtuigt de Relaxx’x Ultimate als één van de stilste zakloze stofzuiger op de markt. Een combinatie van factoren, zoals de innovatieve isolatiematerialen en geoptimaliseerde luchtstromen, de motor en een set van geluidsarme accessoires, resulteren in een operationeel geluidniveau van 64 decibel.

 

ComfortSensor
Een ander voordeel voor eenvoudig en ontspannen stofzuigen is de nieuwe ComfortSensor. Dit zorgt voor een snellere afzuiging, doordat de onderdruk die door het mondstuk wordt gegenereerd altijd constant wordt gehouden – of dit nu op harde vloeren of tapijt is. Dit elimineert de handmatige aanpassing van het type ondervloer.

 

SelfClean Systeem
Een andere baanbrekende functie is het reinigen van het geïntegreerde filtersysteem, dat bijna volledig automatisch is met het SelfClean-systeem. Het contact met het stof in de XXL-stofcontainer is zelfs volledig geëlimineerd. Geweldig voor mensen met allergieën, praktisch voor iedereen! De innovatieve HEPA-hygiënefilter stelt nieuwe normen op het gebied van zuiverheid.

Klik hier om producten in te laden

Reageer