De automatische schoonmaakrobot X-Plorer Serie 95 combineert ultra-nauwkeurige navigatietechnologie, geavanceerde cartografie en een ultra-krachtige motor die tot 12.000 Pa zuigkracht bereikt en biedt een automatische schoonmaakervaring die elke centimeter van het huis bestrijkt. Met aanpasbare instellingen en een verscheidenheid aan accessoires om aan al jouw behoeften te voldoen, zal de robotstofzuiger een onmisbare en stille metgezel worden in jouw dagelijks leven.

Een high-tech design gekoppeld aan ijzersterke schoonmaakprestaties

De stofzuiger is eenvoudig te gebruiken en heeft 4 vermogensstanden (Eco, Standaard, Hoog, Boost) die rechtstreeks vanaf de app worden bedienen. Bovendien is hij uiterst stil en kan je hem zelfs bedienen met je stem, dankzij compatibiliteit met Google Assistant en Alexa van Amazon.

De X-Plorer dankt zijn ultralange batterijduur aan zijn duurzame 5200 mAh Lithium-ion batterij, waardoor hij tot 220 vierkante meter in één sessie kan schoonmaken (of twee sessies van elk 110 vierkante meter). Bovendien zorgt de verbeterde stille technologie voor een uiterst comfortabele schoonmaakervaring (60dB).

Een verscheidenheid aan accessoires voor elke situatie

De Rowenta robotstofzuiger is niet alleen uitgerust met twee zijborstels die speciaal aangepast zijn aan hoeken en randen, en drie centrale borstels die alle oppervlakken bestrijken, maar heeft ook een Aqua Power systeem dat dweilen mogelijk maakt.

De kit bevat ook drie speciale dweiltjes: een anti-allergiedweil met elektrostatisch effect die allergieveroorzakende stofdeeltjes verwijdert, een Animal Scrub-dweil die hardnekkige dierenvlekken verwijdert en een Standaard-dweil.

Om zo goed mogelijk aan de behoeften van alle gebruikers te voldoen, wordt deze uitrusting aangevuld met drie borstels. De Animal Turbo-borstel die haren en vuil van huisdieren opvangt, de Precision Turbo-borstel die lange haren opvangt en de Fluffy Turbo-borstel voor fijne deeltjes. De intelligente Auto Boost-functie past automatisch het vermogen aan voor een grondige reiniging van tapijten of vloerkleden.

 

Ontdek alle productdetails en jouw dichtsbijzijnde verkooppunt hier:

Klik hier om producten in te laden

Reageer