Stel je een robot voor die voor jou stofzuigt. Ver van science fiction, is het nu realiteit. Dus ontspan en laat de Rowenta XPlorer 120 AI robot de schoonmaak voor zijn rekening nemen! Ongelooflijk efficiënt, hij zuigt en reinigt in één enkele beweging, gaat overal met precisie langs, is intuïtief geprogrammeerd en werkt geruisloos. Met zijn duurzame batterijen en gemakkelijk te legen stofbak kan hij 10 jaar lang gerepareerd worden, zodat u echt gerust kunt zijn dat uw huis altijd perfect schoon zal zijn.

Artificiële intelligentie, de technologie die het verschil maakt!

De Rowenta XPlorer 120 AI biedt je een automatische reiniging van uitzonderlijke kwaliteit. Met zijn real-time sensoren en Laser+ camera kan hij overal komen. Zijn intelligentie biedt ook een service op maat: jouw gewoonten, aanbevelingen en verboden zones worden volledig gepersonaliseerd.

Hij kan meerdere kamers met verschillende intensiteit beheren en is ook compatibel met spraakassistenten en geconnecteerde huizen. Eenmaal ingesteld, regelt hij alles voor je. Jouw persoonlijke gegevens worden ook nog eens opgeslagen in centra van de Europese Unie voor een optimale bescherming van uw privacy.

Een ervaring in kwaliteit en een langdurige kwaliteit

Naast het stofzuigen biedt de XPlorer 120 AI een 4-in-1-reiniging met twee zijborstels voor de hoeken en moeilijk te bereiken plaatsen, een centrale borstel voor grof stof en vuil, een 2700 Pa motor voor een betrouwbare zuigkracht en het Aqua Force systeem voor een grondige reiniging van de oppervlakken. De batterij heeft een werktijd van 120 minuten zonder opladen en dankzij de grote stofbak van 0,7 l hoeft u deze minder vaak te legen. En wees gerust, Rowenta garandeert dat het apparaat 10 jaar lang kan gerepareerd worden in één van de 6.500 reparatiecentra.

Maak hieronder kennis met alle talenten van de XPlorer 120 AI:

Klik hier om producten in te laden

Reageer