Cadeautips: 6 mooimakers voor de feestdagen

Mooi verzorgd op het kerst- of eindejaarsfeestje verschijnen? Met deze 6 handige spullen zijn er geen excuses meer.

1

Oral-B Genius 9100S

Met deze connected elektrische tandenborstel van Oral-B heb je geen excuses meer om met een niet-verzorgd gebit te staan blinken voor jouw gasten. De tandenborstel heeft verschillende poetsstanden en via een app hou je eenvoudig je tandenpoets-geschiedenis bij. De SmartRing en drukcontroletechnologie verminderen de poetssnelheid en waarschuwen je als je te hard poetst. Eén oplaadbeurt is goed voor 12 dagen poetsen voor één persoon.

Prijs: € 299,99 / Winkels en verkrijgbaarheid

2

Braun CareStyle 7 IS7044BK

Met de iCare-technologie, de afgeronde strijkzool en de stevige stoomproductie strijk je in een mum van tijd alle plooien glad van je feestkledij. Samen met het lichte strijkijzer maakt dat strijken makkelijker en sneller dan ooit tevoren zodat je volgens Braun twee keer zo snel strijkt in vergelijking met een traditioneel stoomstrijkijzer. De CareStyle 7-stoomgenerator heeft bovendien een extra groot waterreservoir van 2 liter. Dit betekent minder stoppen om water bij te vullen.

Prijs: € 219,99*

*Inclusief cashback van € 50 die nog loopt tot en met 31 december 2017

3

Philips OneBlade Pro

Dit revolutionaire scheersysteem trim, scheert en stylet zowat elke baard en snor. Het dubbelzijdige mesje blijft vier maanden scherp bij dagelijks gebruik, en is makkelijk te vervangen door een nieuw mesje. Met de instelbare precisiekam kies je de ideale trimhoogte. Het topmodel onder de Pro-versies (QP6520/20) heeft een oplaadstandaard en een display waarop je de resterende batterijduur kan bekijken. Hij is ook in een uurtje volledig opgeladen en gaat langer mee op één batterijbeurt.

Prijs: € 84,99* / Winkels en verkrijgbaarheid

*Nog tot en met 31 maart 2018 met gratis luxe reisetui

4

Laurastar Lift Plus

Laurastar, het Zwitserse premium-merk in strijken, heeft ook betaalbare strijktoestellen in het gamma. Zoals deze LiftPlus, een draagbare stoomgenerator met geïntegreerde kalkfilter en handige 3D actieve zool. Deze Swiss Edition draagt het kenmerkende rood van de Zwitserse vlag om het 35-jarige bestaan van het merk te vieren.

Prijs: € 549 / Winkels en verkrijgbaarheid

5

Babyliss i-Pro 235 Ionic ST387E

Met deze stijltang zijn je haren in een mum van tijd in vorm. Het maakt daarbij niet uit of je net uit de douche bent gestapt. De speciale platen met Diamond Ceramic bedekking zorgen voor glanzend, zacht haar. Dankzij het meegeleverde hittebestendig matje kan je de stijltang gerust neerleggen.

Prijs: € 59,90 / Winkels en verkrijgbaarheid

6

Calor Access Steam DR8087C0

Waarom zou je nog last-minute de strijkplank openvouwen als een gewone kledinghanger al is wat je nog nodig hebt om kreuken eenvoudig te verwijderen? Deze handstomer stoomt zowat alle kreuken uit kledij en is in 45 seconden gebruiksklaar. De stoom verfrist, reinigt en verwijdert geurtjes.

Prijs: € 79,99 / Winkels en verkrijgbaarheid

Reageer