Bose Soundlink

De nieuwe hoofdtelefoon ondersteunt Bluetooth, is zo’n 40% lichter dan vergelijkbare toestellen en biedt een speelduur tot 15 uur, ideaal voor wie op een comfortabele manier zijn muziek overal mee wilt nemen.

De SoundLink-naam klinkt je misschien bekend in de oren, want Bose lanceerde eerder al mobiele Bluetooth-speakers onder deze noemer, zoals de SoundLink Mini en de SoundLink III.

Bose Soundlink

Eén ding staat centraal bij de SoundLink-toestellen en dat is de Bluetooth-ondersteuning. Logischerwijze is dus ook dit apparaat uitgerust met de draadloze techniek. Hierdoor kan je volledig draadloos van je favoriete muziek genieten. De oplaadbare lithium-ionaccu gaat tot 15 uur mee, terwijl de extra lichte opbouw van de hoofdtelefoon het toestel 40% lichter maakt dan vergelijkbare modellen. Mobiliteit is duidelijk een belangrijk wapenfeit bij de SoundLink-reeks van Bose.

Bose Soundlink

Met de tiptoetsen op de rechteroorschelp kan je meteen verbinding maken met je smartphone. Het toestel kan je rechtstreeks gebruiken om nummers af te spelen, te pauzeren, over te slaan of om te bellen. Via gesproken meldingen laat het apparaat weten hoe lang de accu nog meegaat, of er problemen zijn met je verbinding of wie er jou opbelt.

Met de SoundLink-hoofdtelefoon hoef je ook niet bang te zijn dat je telefoongesprekken niet duidelijk weerklinken. De dubbele microfoons moeten achtergrondgeluid van jouw omgeving verminderen en voor je gesprekspartner jouw stem duidelijk laten overkomen. Het toestel is uitgerust met de TriPort-technologie van Bose en Active EQ die hetzelfde dynamische geluid zou moeten leveren als bedrade hoofdtelefoons.

Bose Soundlink

Het apparaat komt in zwart en wit en is de jouwe voor 249,95 euro.

Reageer