BRAINWAVE. De naam verraadt het al. ArtSound wil voor de ultieme vibe onder je hersenpan zorgen. De gekende geluidskwaliteit van oa. de inbouw- en de buitenluidsprekers werd vertaald naar persoonlijke producten. Eerder deed ArtSound dit succesvol met de bluetooth portable reeks. Vandaag wordt het intiemer. Hoge en lage tonen klonken nog nooit zo puur in een reeks met in-, on- & over-ear producten.

De BRAINWAVE (BW) bevat twee modellen in de categorie earbuds. Ondanks hun geringe grootte bevatten de BRAINWAVE01 en 03 een pak spitstechnologie. Met bluetooth, touchcontrol, TWS-technologie, een uitgekiende EQ functie, en actieve noise cancelling (BW03)levert het meteen topproducten aan erg aantrekkelijke prijzen (€ 59-€ 79). Beide modellen kan je kwijt in een meegeleverde design case die meteen dienst doet als batterijlader. Goed voor 12u extra genadeloos luisterplezier.

 

De BRAINWAVE05 en 07 zijn uitgepuurde, draadloze koptelefoons. De BW05 is een on-ear model dat je amper voelt zitten. Het design model is galant en voorzien van erg intuïtieve toetsen. Amper 140 gr weegt hij, al staat hij garant voor een helder, krachtig en vooral warm geluid. De gepatenteerde drivers, de nieuwe bluetooth technologie en de kristalheldere microfoon maken hem multi inzetbaar. (€ 89)
De BW07, een draadloze over-ear hoofdtelefoon, is dan weer het neusje van de zalm. Met actieve noise cancelling, inclusief een dubbele microfoon, neutraliseert hij elk omgevingsgeluid. De oorschelpen zijn anatomisch en laten langdurig gebruik toe. De ingebouwde functietoetsen maken hem af. Zo geniet je zonder stress van een verbluffende geluidskwaliteit, tot 36u lang, voor de prijs van € 99.

Benieuwd naar de verschillende kleuren? Ontdek ze hieronder!

Klik hier om producten in te laden

Reageer