siemens IQ wash

Siemens lanceert hun gloednieuwe wasmachine. Maar de iQ700 sensoFresh is niet zomaar een wasmachine. Het is namelijk de eerste die delicate en niet-delicate kledij opfrist en geuren neutraliseert. Hoe ze dat doen? Dat lees je hier!

Wassen zonder water

De iQ700 sensoFresh zorgt ervoor dat delicate en niet-wasbare kledij opgefrist worden en vervelende geurtjes verwijderd worden. Het geheim zit in het gebruik van een natuurlijke actieve zuurstof. Zo kan kledij onder handen genomen worden zonder water of chemische producten te gebruiken. 

Op die manier brengt Siemens een revolutie in de wasmachines teweeg. De sensoFresh-technologie verwijdert zweetluchtjes, tabaksgeur en vervelende keukengeuren op een zeer doeltreffende wijze. Deze technologie is ideaal voor sportkledij met een zweetgeurtje of delicate kledingstukken die een opfrissing mogen gebruiken zoals een herenkostuum of mantel. Zo hoef je niet meer naar de droogkuis te gaan en bespaar je tijd en geld! 

De geavanceerde sensoFresh-technologie maakt gebruik van een natuurlijke actieve zuurstof die meteen komaf maakt met onfrisse geurtjes. 

Werking

Maar hoe werkt het precies? Je stopt de kleding in de trommel net zoals je altijd zou doen. In plaats van in water worden de kleren ondergedompeld in een wolk van zuurstof. De moleculen die verantwoordelijk zijn voor onfrisse luchtjes, worden zo volledig afgebroken. Tot slot worden de vernietigde deurmoleculen en de afgebroken zuurstof doorheen een koolstoffilter gebracht en omgezet in zuurstof. 

Hier stopt nog niet! De iQ700 sensoFresh maakt ook gebruik van de actieve zuurstof bij de nieuwe programma’s hygiëneMix. Deze wast het wasgoed op een lage temperatuur en zet tegelijk actieve zuurstof in tegen bacteriën, virussen en schimmels. Door de lage temperatuur bespaar je bovendien energie en water en blijven je kleren langer in de originele staat. 

Een ding is zeker. Siemens brengt met deze nieuwe wasmachine en technologie de toekomst van wassen nu al recht bij jou in huis. Wedden dat je een fan bent?

Klik hier om producten in te laden

Reageer