Braun Carestyle 5

Braun lanceerde in het najaar een gloednieuwe reeks stoomgeneratoren. De drie toestellen beschikken over alle functionaliteiten om je garderobe er stralend te doen uitzien! Zo is de reeks onder andere uitgerust met de functie iCare. Die zorgt ervoor dat elke stof de perfecte hoeveelheid stoom en de juiste temperatuur krijgt. Klinkt aantrekkelijk toch?

Automatische temperatuuraanpassing

Braun biedt je tijdens je wekelijkse strijkmarathons graag het grootste gebruiksgemak. Dankzij de iCare-technologie is je garderobe  voortaan in veilige handen. De technologie maakt dat de temperatuur en de stoomhoeveelheid zich automatisch aanpast aan het stofje. Zo moet je voor een zijde bloesje een lagere temperatuur hebben dan voor een jeansbroek. Dankzij iCare kan je probleemloos de jeansbroek eerst strijken en vervolgens het zijden bloesje zonder de temperatuur te moeten instellen.

Daarnaast heeft Braun speciaal voor de verstrooide koppen onder ons de Safe Rest functie ontwikkeld. Schroeivlekken zijn dankzij deze functie voorgoed verleden tijd. Laat je per ongeluk je strijkijzer te lang rusten op je kledijstuk of op de strijkplank, dan hoef je dankzij deze functie niet meer te panikeren.

Snowboard

Ook over de zoolplaat is goed nagedacht. Deze keer liet Braun zich inspireren op een snowboard. De 3D- zoolplaat heeft een volledig afgeronde vorm gekregen. Daarnaast is de zool vervaardigd uit Eloxal, een uiterst glad materiaal die dubbel zo sterk is als inox. Strijken in een vloeiende beweging en in alle moeilijke hoekjes en bochten wordt met deze zool kinderspel.

De Carestyle 5 strijkijzers beschikken over een stoomdruk van 6 bar en een regelbaar stoomdebiet van 120 g/min. Zo krijg je de meest hardnekkige plooien met gemak super glad en gaat het strijken ook stukken sneller!

voordelen braun carestyle 5

Gebruiksgemak

Als laatste heeft Braun ook nagedacht over de ergonomie van het toestel. Als je een paar uurtjes strijkt, is het belangrijk dat het toestel goed in de hand ligt en niet te zwaar is. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,4 liter, goed voor zo’n 2 uur non-stop strijken. Een indicatielampje geeft je aan wanneer het tijd is om het strijkijzer te ontkalken.

 

HetCarestyle 5 gamma is in 2015 enkele keren in de prijzen gevallen. Zo werd het bekroond met de iF Design Award 2015, de reddot award 2015, de Plus en Design en Beste Product van de Duitse Design Award.

De aanbevolen verkoopprijs schommelt tussen 199 euro en 249 euro, naargelang het model.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer