Samsung ecobubble

Deze wasmachine is uitgerust met de Eco Bubble-technologie. Die maakt gebruik van lucht en water om het wasmiddel eerst op te lossen voor het wasprogramma van start gaat. Zo ceëert Samsung reinigende schuimbellen die sneller in je kleren zullen dringen. De kledij wordt zo met koud water even snel schoon als met warm water. En u bespaart nog eens energie ook!

Maar nog veel specialer is dat de wasmachine kan verbonden worden met wifi. Je hoeft enkel de Smart Washer App te installeren (beschikbaar voor IOS en Android). Zo kan je op afstand je was controleren en pauzeren. Hoe lang duurt het nog vooraleer de was klaar is? Zit je op de trein en wil je toch een wasje doen? Geen probleem. Zelfs buitenshuis kan je heel makkelijk een wasje starten. Hiervoor moet je je wel registreren op de Smart Aplliance Site van Samsung.

samsung Ecobubble

Je kan via het touchscreen een wasprogramma een naam geven. Heel handig als manlief een was moet doen. Geef het zijn naam en succes gegarandeerd! Ook wanneer er iets fout zou lopen, krijg je meteen een melding op je smartphone.

Als laatste leuke snufje aan dit toestel is de Smart Check-functie. Die detecteerd en diagnostiseert fouten in een vroeg stadium door de display te scannen met je smartphone. Een eenvoudige oplossing wordt u aangereikt zonder dat u de gebruiksaanwijzing hoeft te raadplegen. Je hoeft hier dus nooit een reparateur te bellen. Handig toch?

Reageer