We herkennen het allemaal. Je hebt net de was aangezet, en je vindt nog een verdwaalde sok die je met de rest had willen meewassen. Met de Samsung AddWash wasmachine die dit jaar in maart werd gelanceerd is dit perfect mogelijk.

Deze populaire reeks wasmachines krijgt er nu een extra broertje bij. Namelijk de AddWash wasmachine met was-droogcombinatie – en deze heeft hélémaal geen water nodig.

Samsung AddWash WD500K: dit is de wasmachine van onze tijd

AddWash brengt vernieuwing en vooruitgang op de markt van wasmachines, met functies die perfect afgestemd zijn op onze dagelijkse gewoontes en bezigheden.

Snel nog even een extra kledingstuk toevoegen aan een reeds gestart wasje? Geen enkel probleem. De laatste AddWash WD5500K was-droogcombinatie voegt de revolutionaire Air Wash functie toe aan het bestaande principe. In praktijk bekent dit dat je kleding ook gewoon kan opfrissen met warme lucht in de wasmachine, zonder deze echt te moeten wassen.

Niet enkel goed voor het milieu en de energie- en waterrekening, je kleding zal je ook dankbaar zijn. Zo gaat die kleurrijke zijden bloes nog langer mee, en blijft ‘ie langer mooi.

De Samsung AddWash WD500K was-droogcombinatie is vanaf november beschikbaar in de variant 8/6 kilogram voor de richtprijs van 899 euro.

Bekijk intussen de reeds bestaande AddWash reeks op Niwzi:

Klik hier om producten in te laden


Reageer