Terwijl we genieten van een schitterende nazomer en het binnenshuis opnieuw puffen geblazen is, kan je misschien al eens nadenken hoe je volgende zomer jouw huis fris kan houden. LG lanceert daarom een nieuw gamma airco’s.

LG wil dankzij de Smart Inverter sneller en efficiënter gaan koelen. Het is de eerste airconditioner die uitgerust is met LG’s energie-efficiënte Inverter Compressor. Hierdoor kan je op energieverbruik gaan sparen, zonder dat dit ten koste gaat van de koelprestaties.

De Inverter Compressor zorgt er immers voor dat de airconditioner tot 70% minder elektriciteit verbruikt, terwijl er 40% sneller gekoeld kan worden dan bij conventionele non-inverter Residential Air Conditioners. Dankzij een geavanceerde compressortechnologie is het toestel ook erg stil.

Mag het ietsje meer zijn op designvlak, dan kan je ook opteren voor de Artcool Stylist-airco. Het toestel is immers afgewerkt met een stijlvol design en afstelbare led-verlichting. Bovendien kan je zowel koelen als verwarmen met dit toestel.

 

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer