Wie er de interieurmagazines, Instagram en Pinterest een beetje op nahoudt weet al langer dat hedendaagse interieuraccessoires niet langer wit, messing of chroom kleuren, maar zwart.

Het bijzondere aan deze trend is dat die zich in alle mogelijke stijlen doortrekt: zowel in landelijke villa’s, hippe lofts, modernistische stadshuizen als studentenkamers is zwart de basiskleur van afwerkingen als ramen, deurbeslag en accessoires.

Als producent van stopcontacten, huisautomatisering en schakelaars speelt Niko in op deze trend en breidt het deze zomer zijn gamma zwarte uitvoeringen uit.

Verschillende producten hebben of krijgen een afzonderlijke afwerking in het zwart.

1

Niko Intense matt black

Donkerder dan dit wordt het niet. Het zwartste zwart in een tijdloze, matte textuur.

2

Niko Pure liquid black

Een afwerking in zwarte hoogglans voor shiny happy people. Ware pronkstukken in huis.

3

Niko Pure Bakelite® piano black

De briljant-zwarte glans van een piano dankzij de nostalgische uitvoering in bakeliet.

4

Niko Pure black steel

Een hedendaagse afwerking in modernistische sfeer, voor de architectuurliefhebber die zweert bij grote raampartijen in zwarte stalen frames.

5

Niko Pure alu black

Luxe zit in details als deze satijnen uitvoering in zwart geanodiseerd aluminium.

6

Niko Hydro black

De zwarte trend zet zich ook buiten verder met veilige, waterbestendige afwerkingen die naadloos aansluiten bij zowat elke gevel.

Klik hier om producten in te laden
7

Niko Digital black

De Digital black tenslotte is een digitale gebruikersinterface gehuld in een diepzwarte glans. Bij activatie verschijnt er een intuïtief beeldscherm, waarmee je tot 12 verschillende functies en sferen in huis bedient. Het eindeloos zwarte touch screen is maar even groot als een schakelaar, waardoor het zich perfect laat integreren in elk interieur. Zelfs het gerenoveerde interieur, want de Digital black vraagt geen aanpassing in de elektrische bekabeling.

Klik hier om producten in te laden

Reageer