Miele legt de lat weer wat hoger. Want met opties zoals TwinDos, Capdosing en PowerWash sta je versteld van de efficiëntie en het wasresultaat van de nieuwe W1 wasmachines van Miele.

PowerWash – betere spoeling

Door het inschakelen van een tweede circulatiepomp worden wasresultaten aanzienlijk verbeterd. Miele laat het water ook bovenaan in de trommel stromen. Dit zorgt voor een betere waswerking dankzij de combinatie met een specifiek trommelritme en een aangepaste draaisnelheid waardoor het wasproduct dieper doordringt in de kledij. Aan het einde van de rit zie je stralend schone t-shirts aan de wasdraad hangen…

TwinDos – excellente zorg

De geïntegreerde TwinDos-optie neemt bij elke wasbeurt een correcte hoeveelheid wasproduct af. Want wie weet eigenlijk hoeveel genoeg is?

Díe hoeveelheid wordt afgewogen op basis van de hoeveelheid wasgoed, hoe vuil je kleren zijn en het gekozen programma. Dan wordt de was in 2 fasen – TwinDos – gereinigd:

De Miele Ultraphase 1-component weekt vet en courante vlekken uit de stof. En het is een tweede component van dit product – Miele Ultraphase 2 – dat de hardnekkige vlekken zoals koffie, wijn en gras verwijdert.

De meesten onder ons gieten maar wat poeder of product in het bakje. Daarom is het interessant om weten dat je met de Miele TwinDos tot 30% minder detergent gebruikt voor eenzelfde resultaat!

Bovendien kan je – dankzij het twee componentensysteem – zowel witte als gekleurde was stralend schoon wassen met Miele UltraFase 1&2.

CapDosing – verhoogd gebruikscomfort

Maak het jezelf makkelijk! Net zoals bij het koffietoestel loop je in de ochtendstond met de capsule in de hand naar de wasmachine. Want voor speciale programma’s ontwikkelde Miele deze speciale CapDosing – capsules met detergent. Je schakelt deze aparte capsules in voor textielen die extra verzorging nodig hebben, zoals wol, zijde, outdoor en sportkledij. Plaats de Cap in het daarvoor voorziene bakje en de wasautomaat doet de rest!

De W1 collectie wasapparaten van Miele is verkrijgbaar in een stijlvolle witte editie of afgewerkt met klassevolle chromen details.

 

WEE 675 WPS

W1 wasmachine voorlader met TwinDos en CapDosing...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1299.99

WWE 760 WCS

W1 wasmachine voorlader met TwinDos en CapDosing...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1199

WKB 130 WPS

Wasmachine met SoftSteam-trommel met ontkreukfunctie,...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1149

WCE 660 WCS

W1 wasmachine voorlader met TwinDos en CapDosing...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1199

W 667

Toplader wasmachine van 6 kg met SoftCare-trommel,...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1299

WDB 005 WCS

Wasmachine met overloopbeveiliging, geschikt...

Wasmachine
Miele

prijs: < €899

WCE 330 WCS PWash 2.0

W1 wasmachine voorlader met QuickPowerWash...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1199

WDB020 WPS Eco

W1 Classic-wasmachine voorlader Voor 1-7 kg wasgoed...

Wasmachine
Miele

prijs: < €899

WWE 860 WPS

W1 wasmachine voorlader met warmwateraansluiting...

Wasmachine
Miele

prijs: < €1299

Reageer