LG-wasmachine-AI

De nieuwe wasmachines met ThinQ AI optimaliseren het wasprogramma op basis van het wasgoed. De wasmachines zijn nu al verkrijgbaar in België.

De wasmachine zorgt voor een grondige en zachte reiniging door aan de hand van het gewicht en de stofeigenschappen van elke lading het wasprogramma voor de meest optimale wascyclus te optimaliseren.

Hoe doet deze wasmachine dat? Door allerhande data uit liefst twintigduizend verschillende informatievoorzieningen op het gebied van wasmachinegebruik te combineren, kan het op basis van het volume en de fijnheid van de kledingstukken de instellingen van het wasprogramma aanpassen en de beste wasbewegingen gebruiken.

De Direct Drive-motor gaat bovendien zacht om met het wasgoed: LG maakt zich sterk dat er 18 procent minder schade optreedt aan de kleding. De wasmachines zijn ook erg zuinig en doen het 50% beter dan het A+++ label.

Straf is dat deze wasmachines ook met de stem kunnen worden bediend. Tenminste als er een slimme luidspreker, zoals LG’s eigen WK7, aan wordt gekoppeld. De communicatie verloopt dan via de LG ThinQ app.

Enkele wasmachines van LG

Klik hier om producten in te laden

Reageer