Laurastar Pulse - Anniversary Edition

Laurastar, het Zwitserse strijkmerk, bestaat 35 jaar! Dat vieren ze in stijl door hun strijksysteem letterlijk in een nieuw kleedje te steken. De strijkplank wordt voorzien van een koraalrode hoes: trendy en high performance. Twee kernwoorden die perfect aansluiten bij hun imago.  

Vaak wordt er bij huishoudtoestellen weinig aandacht besteed aan het esthetische aspect. Laurastar daarentegen brengt een geslaagd vleugje kleur in hun gamma. Dat omdat ze iets speciaal te vieren hebben want Laurastar levert al 35 jaar perfecte strijkresultaten af. De nieuwe hoes is is speciaal ontworpen zodat het extreem hoge temperaturen kan verdragen. De stof zie je onder meer terug bij beschermende werkkledij. De hoes is dus zeer hittebestendig. 

High tech strijksysteem

De Laurastar Pulse, hun hightech strijksysteem, krijgt er zo een leuke accessoire bij. Dit strijksysteem is er een om u tegen te zeggen. Ongetwijfeld maakt deze plank heel wat vrouwen doodgelukkig.

Het strijksysteem is uitgerust met een opblaassysteem. Zo krijgen valse plooien geen schijn van kans. Omgekeerd is het systeem ook voorzien van een aanzuigsysteem om de perfecte gewenste plooien te verkrijgen. Breng al je kleren terug naar hun oorspronkelijke schoonheid. Daarnaast beschermen de ultrafijne stoompulsen delicate stoffen en het originele kleur blijft mooi behouden. Dankzij automatische stoomstoten wordt de stoom op een gelijkmatige manier verspreid met een perfect resultaat als gevolg. Bovendien is er ook goed nagedacht over de ergonomie van het toestel. Het toestel beschikt over een zeer goede wendbaarheid. 

Klik hier om producten in te laden

Alles wat je nodig hebt

Dit strijksysteem heeft werkelijk alles wat je nodig hebt: gebruiksklaar in 3 minuten, levert uitmuntende strijkprestaties af en het is zeer makkelijk op te bergen.  Need I say more? Een godsgeschenk voor vele vrouwen én nieuwe mannen. 

Reageer