iSmartAlarm

Het alarmsysteem iSmartAlarm bestaat uit verschillende sensoren, detectoren en afstandsbedieningen en kan via een gratis app bediend worden. Voor het basispakket betaal je 199,95 euro.

iSmartAlarm mikt op een lage instapdrempel en dat is zowel aan de prijs als aan de gebruiksvriendelijke werking te zien. Het Preferred Package, het basispakket zeg maar, bestaat uit vier types toestellen.

De CubeOne is de centrale en brengt informatie van alle andere apparaten samen. Het toestel houdt je via notificaties via e-mail op de hoogte als er iets gedetecteerd wordt. In geval van een inbraak, zal de CubeOne ook alarm slaan. Je kan tot maar liefst 80 modules op het systeem aansluiten.

Een van die modules is een bewegingssensor. Elk van deze toestellen kan bewegingen tot op 100 meter detecteren en ‘kijkt’ ook twee meter naar boven. Bij geregistreerde bewegingen zal je via e-mail op de hoogte gebracht worden. En voor wie huisdieren heeft: alles wat minder weegt dan 13 kilogram wordt niet gedetecteerd. Je hoeft dus niet te vrezen dat je om de haverklap een melding krijgt wanneer de kat des huizes in huis rondloopt.

Een ander type sensor is de anti-inbraaksensor. Die is ideaal voor plaatsing bij deuren of ramen en zullen een melding geven wanneer het signaal tussen twee magneten verbroken wordt.

Met de afstandsbediening kunnen ook zij zonder smartphone het systeem gaan gebruiken. Elk familielied kan er een gebruiken en het systeem van op een afstand van maximaal 100 meter in- of uitschakelen. Wanneer er iemand thuiskomt, herkent het systeem automatisch de gebruiker die arriveert en kan de andere familieleden daarvan op de hoogte brengen.

Uitbreiden met camera

Deze vier modules vormen samen het ‘Preferred Package’, dat je echter nog verder kan gaan uitbreiden met de iCamera Keep. Dat is een HD-camera die je in staat stelt om op elk moment een oogje in het zeil te houden. De camera kan je via wifi met jouw smartphone verbinden. Het toestel is ook uitgerust met een bewegings- en een geluidssensor en ingebouwde night vision.

Het laatste deel van iSmartAlarrm is de app voor iOS en Android. Die is gratis en stelt je in staat om het systeem van op afstand te controleren. Heel interessant: iSmartAlarm is compatibel met IFTTT, waardoor je allerlei scenario’s kan gaan instellen die een specifieke  actie uitlokken.

De prijs is een van de mooiste punten van iSmartAlarm: voor het Preferred Package betaal je 199,95 euro. Daarvoor krijg je, naast de CubeOne, een bewegingssensor, twee afstandsbedieningen en twee anti-inbraaksensoren.

Je kan ook extra bewegingssensoren (34,95 euro/stuk), anti-inbraaksensoren (29,95 euro/stuk) en afstandsbedieningen (24,95 euro/stuk) aankopen. De iCamera Keep kost 149,95 euro.

Klik hier om producten in te laden

Reageer