De twee camera’s aan de achterzijde krijgen een 8 megapixelsensor en moeten samen voor meer diepte zorgen. Ook aan de voorzijde vind je een 8 megapixelcamera terug.

Huawei heeft met de Honor 6 Plus een nieuwe phablet aangekondigd. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met Full HD-resolutie en draait op Android 5.0 (Lollipop) met daarover een eigen Android-skin van Huawei. Onder de motorkap vind je ook nog een Kirin 925 octacoreprocessor, 3 GB RAM-geheugen en 16 of 32 GB opslaggeheugen, dat je verder kan uitbreiden via SD-kaartjes. Je kan ook twee sim-kaarten kwijt in het apparaat. Een 3600 mAh-batterij zorgt voor de energie.

Het opvallendste wapenfeit van de Honor 6 Plus zijn de twee camera’s aan de achterzijde van het toestel. Beide schieters hebben een 8 megapixelsensor en gaan samenwerken om een 13 megapixelbeeld op te leveren. De keuze voor twee aparte lenzen ligt bij het feit dat je op deze manier meer diepte zou moeten creëren. De optiek van beide lenzen is klein gehouden, waardoor je geen uitstekende camera’s hebt. Huawei blijft ook inzetten op de selfie, met ook vooraan een 8 megapixelcamera.

Momenteel is het nog niet duidelijk of het toestel ook naar Europa komt. Ook over de adviesprijs is nog niets bekendgemaakt.

Klik hier om producten in te laden

Reageer