Miele FashionMaster

Een actief strijksysteem voor glansrijke successen, vind je bij Miele. De FashionMaster, een all-in-one oplossing voor serieuze huisvrouwen. Want, dit toestel is stoomstrijkijzer, stoomgenerator én multifunctionele strijkplank inéén.

De FashionMaster is een ergonomisch en esthetisch slim apparaat dat op handige rollers staat. Zo vervoer je het systeem zo gemakkelijk als een valies van de wasplaats naar het salon, de keuken, of de plaats waar jij het liefst de manden strijk te lijf gaat. Dankzij het 1-2 Liftsysteem installeer je de strijkplank snel én op gewenste hoogte. Want comfortabel strijken is een must!

De meesten kennen reeds de voordelen van een stoomstrijkijzer: stoom zorgt voor snellere, efficiënte resultaten en dringt door tot in de dikste vezels. Alle textieltypes zien er langer prachtig uit.

Ook Miele weet dit en voegt daar via verschillende technologieën heel wat extra’s aan toe. De FashionMaster is hier het resultaat van.

De zool

Draai je strijkijzer even om en je merkt de honinggraatstructuur op. Dit reliëf zorgt ervoor dat stoom zich razendsnel over het gehele zooloppervlak verspreidt. De strijktijd vermindert hierdoor aanzienlijk. Dat het strijkijzer zelf er fantastisch modern en tijdloos uitziet in black decor, is een prettige bonus!

In onze garderobe zitten vaak kledingstukken met prints, opschriften of applicaties. Een risico bij het strijken? Welnee! Miele stelt een antikleefzool voor: Klik dit accessoire op je honinggraat en strijk zonder zorgen over alle textieloppervlakken heen. Daarbij heb je ook geen last meer van zogenaamde glansvlekken op die donkere stoffen…

Actieve strijkplank

Dit Miele strijksysteem beschikt over een plank met geïntegreerde ventilatoren. Wat doen die?
De FashionMaster zuigt stoom aan die intensief in de vezels kruipt en de kreuken elimineert. Stoom condenseert niet op de strijkplank, integendeel, je kleding blijft schoon liggen.
Wanneer de ventilatoren van de opblaasfunctie gebruik maken, wordt een merkbaar luchtkussen gecreëerd. Met deze stuwende lucht onder het strijkovertrek vermijd je de kans op vouwen. Ook pailletten, wol en rushes strijk je hiermee – zonder persen – glad.

Steamer

Deze interessante nieuwigheid vind je op het FashionMaster topmodel. Kleine toevoeging, reuze resultaten! Want met dit uniek ontwerp – dat je eenvoudigweg in het systeem klikt – stoom je hangende kledingstukken kreukvrij. Houd voor je vertrek de borstelkop van de Steamer op een kleine afstand van je delicaat kleedje, kostuum, broek… Je schittert een hele dag lang!

Reiniging. Een lange levensduur van de FashionMaster wordt verzekerd door het automatisch ontkalkingssysteem. De enige taak die jij vervullen moet, is het toevoegen van een Miele ontkalkingstablet als die daar om vraagt. Puur comfort, hoogwaardige kwaliteit. De FashionMaster is de koning van de wasplaats!

[mom_video type=”youtube” id=”okYzlnrOY9g” width=”853″ height=”480″]

[gap height=”32″]

Miele FashionMaster modellen

Twee mogelijke modellen beschikbaar.
FashionMaster B 1312 < € 1.299
FashionMaster B 1847 met Steamer < € 1.549

Reageer