Het toestel draait op Android en kan niet enkel zelfstandig apps openen, maar ook media van je smartphone streamen. Het mooie is dat je de Beam kan je in elke standaard lichtvoet indraaien.

Projectoren mogen dan wel aan een gestage opmars bezig zijn, toch worden ze vooral nog puur gebruikt in home cinema-ruimtes of in een professionele omgeving. Beam wil daar verandering in brengen en lanceert via Kickstarter de Beam-lamp, die meer is dan enkel maar een manier om jouw woning te verlichten.

Via AirPlay of Miracast kan je namelijk media van op jouw mobiele toestellen gaan streamen. Het toestel komt ook met Bluetooth-ondersteuning, dus je kan ook bijvoorbeeld spelletjes gaan spelen met het geprojecteerde beeld van de lamp. Ook If This Then That is voorzien, waardoor je verschillende scenario’s kan opstellen. Bijvoorbeeld iTunes of Netflix laten opstarten wanneer je je Bluetooth-speakers activeert.

De Beam projecteert jouw beelden in een eerder lage 854 x 480-resolutie en van maar 100 lumen, dus zowel qua scherpte als helderheid moet je geen grote dingen verwachten. Het voordeel is wel dat je de Beam nagenoeg overal kan installeren.

Ontdek hier heel wat andere projectoren
Klik hier om producten in te laden

Reageer