Nu 40% van de Belgen zegt zijn kleren minstens eenmaal per week te strijken, worden de verwachtingen en eisen van de gebruikers steeds hoger: een trend waar de nieuwe generatie ontkreukers van Calor op inspeelt.

Reinig en verfris uw huis met de Calor CUBE

Uitgerust met hogedruk-stoomtechnologie en een ultralichte stoomkop, ontsmet en verfrist de Calor Cube UT2020 uw huis met zijn 100% natuurlijke stoomkracht.

De volledig natuurlijke ontsmettingskracht door hogedrukstoom van 155 °C doodt tot 99,99% van de virussen en bacteriën. Het toestel vermindert allergenen en geuren, verfrist en zuivert uw huis zonder chemicaliën en creëert zo een comfortabelere leefomgeving.

De Calor Cube is twee keer lichter dan een gewoon strijkijzer en maakt verticaal strijken en gladstrijken mogelijk. Hij is mobiel en handig en garandeert een zuiverende stoomkracht in elke kamer van uw woning. Deze mobiele stoomgenerator is bijzonder krachtig, heeft een reikwijdte van 4,8 m en de handgreep zorgt voor een soepele verplaatsing.

De Calor IXEO combineert flexibiliteit en gebruiksgemak

Met zijn ergonomisch design dat een verticale, horizontale of 30° positie mogelijk maakt, combineert de Calor IXEO en zijn Smart Board comfort en flexibiliteit. De Calor IXEO stoom- en strijkoplossing beschikt over hogedruktechnologie en is gemakkelijk te gebruiken dankzij de ultralichte strijkkop.

De intense stoomkracht doodt tot 99,99% van de virussen, ziektekiemen en bacteriën en verfrist en neutraliseert geurtjes tijdens het stomen/strijken, voor frisse en hygiënische kleding.

Pro Style Care, een kledingstomer van professionele kwaliteit voor iedereen

Het Steam&Press verticale steunsysteem van de Pro Style Care heeft een dubbele werking: u stoomt eenvoudig en comfortabel met één hand én krijgt professionele strijkresultaten.

De bedieningsknoppen op de handgreep bieden toegang tot vier stoominstellingen waarmee alle soorten stoffen veilig en effectief kunnen worden gestoomd … en dat alles met een korte opwarmtijd van 45 seconden.

 

 

Reageer