Autodose: optimale hoeveelheid wasmiddel, efficiënte reiniging

Je hoeft je nooit meer af te vragen of je genoeg wasmiddel gebruikt en je hoeft het zelfs niet bij elke was toe te voegen. Vul gewoon de wasmachine met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter en laat AutoDosering automatisch precies genoeg wasmiddel toevoegen voor elke programma. Het resultaat? Elke keer een stralend schone was en nooit meer op jacht naar de fles wasmiddel!

ProSmart™-invertermotor: uiterst efficiënt, duurzaam en stil

Maak je je zorgen over je energierekening of kijk je bij elke wasbeurt met een angstig oog naar de energiemeter? Niet nodig. Dankzij de motor zonder borstels is ProSmart™ energiezuinig, stiller en duurzamer. Zo haal je alles uit je wasmachine, zonder aanslag op je maandbudget of je gemoedsrust.

Hygiene+-programma: ultrahygiënische resultaten op elke temperatuur

Mensen met allergieën weten maar al te goed dat sommige mijten en bacteriën in kleding een wasbeurt kunnen overleven. Het Hygiene+-programma combineert gevoelige temperatuursturing met extra spoel- en centrifugeercycli, zodat deze micro-organismen uit het wasgoed verdwijnen. Het programma werkt bij 20°C tot 90°C. De 60°C-cyclus is goedgekeurd door Allergy UK en verwijdert 99,9% van de allergenen.

SteamCure™: vlekkenbehandeling met stoom

Geef het maar toe: je voelt je verplicht om wasgoed voor te behandelen zodra je een vlek ziet. SteamCure™-technologie knapt dat klusje voor je op door voor het wassen de vlek met stoom te bewerken, waardoor het vuil zachter wordt en gemakkelijker te verwijderen is. Je wasgoed kreukt ook minder, dus zet je strijkijzer maar weg. Je hoeft nu voor en na het wassen minder te doen!

Volumaxx®: 10% ruimtebesparing zonder capaciteitsverlies

Het is een bekende kreet: minder is meer. Volumaxx© biedt dezelfde capaciteit in een kleiner apparaat. Het apparaat is 10% minder diep dan gangbare wasmachines, zonder in te leveren op de capaciteit.

Outdoor/sportprogramma: bescherming voor waterbestendige stoffen

Als je van het buitenleven of van sporten houdt, weet je dat je daarvoor niet alleen goed materiaal, maar ook de juiste kleding nodig hebt. De lage trommelsnelheid van het outdoor-/sportprogramma voorkomt wrijving in de trommel, zodat je kleiding haar waterbestendige en ademende eigenschappen behoudt. En nu naar buiten het avontuur tegemoet!

AquaWave®: golvende trommelbeweging voor zorgvuldige behandeling

Wassen kan een nadelig effect hebben op je kleding. Maar het AquaWave®-systeem met de deur van gebogen glas en de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel een golvende beweging laten maken, behandelt kleding voorzichtiger en was beter. als iemand binnenkort een complimentje maakt over je kleding en jij zegt: “Wat, dit oude ding?” dan meen je dat misschien ook echt.

 

Bekijk hier alle wasmachines van Beko.

Reageer