De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.

De stoomgenerator is ultralicht en past zelfs op een papier van A4-formaat. Dus geen excuses meer om het strijkijzer netjes op te bergen in een kast.

Maar we kijken vooral uit naar de prestaties bij het strijken. Dankzij de nieuwe DoubleSteam-technologie werkt deze CareStyle Compact maar liefst twee keer zo snel als een traditioneel stoomstrijkijzer. Vooral omdat je over elke stof slechts één keer dient te passeren.

De afgeronde strijkzool, door Braun de FreeGlide 3D-technologie genoemd, glijdt achterwaarts over alle hindernissen zoals knopen, zakken en ritsen heen. Extra plooien die ontstaan tijdens het strijken zijn zo uit den boze. De strijkzool is trouwens bestand tegen oxidatie en wrijving, zodat je kleding nooit beschadigt.

Net zoals alle CareStyle Compact-stoomgeneratoren kan je makkelijk kleding die op een kapstok hangt verticaal stomen. De slimme iCare-instelling zorgt voor een veilige temperatuur voor alle soorten stoffen. Je hoeft met andere woorden niet meer bang te zijn voor schroeiplekken op je kleding.

De meest compacte stoomgenerator van Braun is beschikbaar in twee kleuren (wit met blauw en wit met paars) en twee uitvoeringen die enkel verschillen in de kracht van de stoomafgifte.

Op de CareStyle Compact geldt een extra lange garantie van 4 jaar, net als op alle stoomgeneratoren binnen het assortiment van Braun. De CareStyle Compact-toestellen gingen ook aan de haal met de RedDot Award 2018 in de categorie Productdesign en met een German Design Award 2019 in de categorie Household.

Klik hier om producten in te laden

Reageer