Candy, specialist in huishoudapparaten, presenteert voor deze zomer de Aquamatic. Klein in formaat, sterk in prestatie. Dit model is specifiek ontworpen voor de kleinere gezinnen en de avontuurlijke kampeer- of bootreizigers.

Is joúw zomerreis al gepland?

Rijd je dit jaar weg met de caravan, geheime oorden in het verschiet? Of ben je van plan er met de boot op uit te gaan, relaxerende tochten tegemoet? Misschien blijf je wel met je vriend lekker thuis op het appartement, ontdek je je eigen stad…
Candy zet zijn zinnen op dit zomerse gevoel en focust de aandacht op hun vakantiemodus-model: Aquamatic.

Op het eerste zicht ziet deze wasautomaat er niet anders uit dan diens grotere modellen – strak design en wasprestaties blijven uitmuntend. Zo beschikt de Aquamatic over een energieklasse A+ en een zwiersnelheid van 1000 toeren. Met maar liefst 16 verschillende programma’s – waaronder delicaat, Aquaplus, sport, wol – worden je delicate stoffen optimaal verzorgd.

Het meest interessante aspect aan dit toestel? De Aquamatic heeft een laadvermogen van 4 kg en is met een afmeting van H70 x B51 x D46,3 het kleinste wasapparaat op de markt. Op de boot of in de caravan, hij neemt nauwelijks plaats in beslag en zorgt voor een stralende outfit, dag na dag.

Daarnaast is dit Candy toestel de ideale keuze voor studenten op kot, startende koppels of mensen met gebrek aan een grote wasplaats. Want toegegeven, een bezoek aan de wasplaats in het centrum van de stad is geen pretje.

Reageer