Een goede, moderne wasmachine kan zoveel meer dan enkel jouw kleren proper maken en denkt met je mee. In deze top 5 vind je onze favoriete wasmachines in willekeurige volgorde.

1 Samsung WW10H9600EW

Klik hier om producten in te laden

Deze Samsung-wasmachine is uitgerust met intussen befaamde EcoBubble-techniek, waarbij zuurstofrijke bubbels het wasmiddel volledig oplossen en diep in de vezels doordringen. Daardoor kan je zelfs op lage temperaturen alle vlekken uit jouw kledij verwijderen.

Het Twin Water Supply zorgt er bovendien voor dat de wasmachine extra snel vult, terwijl Speed Stray krachtige waterstralen op je kleren spuit om zo een kortere wastijd te bekomen.

Samsung denkt ook het gebruiksgemak: dankzij zijn extra grote Crystal Blue Door en de ergonomisch ontworpen drum wordt de was inladen kinderspel.

2 Miele WMV 960 WPS

Klik hier om producten in te laden

Deze Miele pakt vooral uit met PowerWash 2.0, dat bestaat uit PowerShower en QuickPowerWash. PowerShower zorgt voor een speciale circulatie van het spoelwater, waardoor het wasmiddel optimaal zijn werk kan doen. QuickPowerWash maakt dan weer dat je in minder dan een uur al een optimaal wasresultaat bekomt.

Met TwinDos kan je bovendien automatisch gaan doseren met jouw wasmiddel en wasverzachter. Het toestel zal beide producten immers op het optimale moment tijdens het wassen gaan toevoegen.

3 Siemens WM14U640FG

Klik hier om producten in te laden

Het nieuw i-Dos-systeem waarmee deze wasmachine is uitgerust, zorgt ervoor dat je nooit te veel wasmiddel zal gebruiken. Dit hangt onder meer af van de soort stof, de hoeveelheid wasgoed en hoe vuil het wasgoed is. i-Dos zal tot op de milliliter nauwkeurig berekenen hoeveel wasmiddel je nodig hebt.

Eens het toestel aan het wassen is, zal je daar dankzij de iQdrive-motor amper iets van merken. Het systeem werkt heel stil en slijt bovendien nauwelijks.

4 Whirlpool FSCR12440

Klik hier om producten in te laden

Deze ZEN-wasautomaat heeft een grote trommel van 12 kg en komt met het FreshCare-systeem waarbij de kleding fris gehouden wordt door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma.

PrecisionClean zorgt dan weer dat jouw was extra schoon zijn met behulp van precieze waterstralen, terwijl de EcoMonitor feedback geeft over het energieverbruik.

En dankzij de ZEN-technologie is dit toestel een van de stilste wasmachines op de markt.

5 Bosch WAYH2892FG

Klik hier om producten in te laden

Ook bij Bosch hebben ze een i-DOS-doseersysteem dat exact de benodigde hoeveelheid wasmiddel zal berekenen aan de hand van de soort stof, de hoeveelheid vuil en het gewicht.

Bosch komt met de ActiveWater Plus-techniek ook met een manier om het waterverbruik op de was af te stemmen. Een sensor zal het exacte waterverbruik op de was afstemmen en het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt.

Via Home Connect kan je bovendien jouw wasmachine via jouw smartphone of tablet bedienen.

Een specifiek antivlekkensysteem kan bovendien de 16 meest voorkomende vlekken gaan detecteren en verwijderen.

Reageer