De smartphone wordt steeds meer de ideale hulptool tijdens sportevenementen: nieuws, uitslagen, statistieken: alles kan je meteen volgens op jouw telefoon.

Sporza Voetbal

Sporza pastte zijn voetbalapp speciaal aan aan Euro 2016. De app werd in een nieuw kleedje gestoken en brengt al het nieuws over het EK, speelschema’s en klassementen. Alle wedstrijden zijn bovendien live te volgen met tekstverslag en zelfs met een livestream.

Natuurlijk is er extra aandacht voor de Rode Duivels: alle beelden vanuit het Belgische kamp en wedstrijdfases vind je snel en gemakkelijk terug in deze app.

Untitled design (13)Is het EK afgelopen, dan komt de focus gewoon weer op de Jupiler Pro League en de Europese competities te liggen. Je kan de app dus gewoon blijven gebruiken.

Sporza Voetbal is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

UEFA Euro 2016

UEFA heeft uiteraard ook een officiële app die dienst doet als hub voor alle analyses, voorbeschouwingen, nieuws, wedstrijden, klassementen, spelletjes, … over het EK.
Untitled design (14)

Na installatie heb je de mogelijkheid om jouw favoriete team te kiezen, die de app dan extra voor jou zal volgen en alle artikelen over die ploeg snel zichtbaar zal maken.

Als jouw favoriete ploeg aan het spelen is, doet de app bovendien dienst als tweede scherm, waarop je bijkomende info, video en audio over de wedstrijd en statistieken te zien krijgt.

De app is gratis voor Android en iOS.

 

Take Eat Easy

Door de vele wedstrijden, zeker in de beginfase, heb je amper tijd om even te bekomen van de spanning, laat staan een degelijke maaltijd klaarmaken. Omdat je niet elke dag frieten of pizza kan eten, maar wel jouw eten thuis geleverd wilt, is Take Eat Easy de perfecte oplossing.

Untitled design (18)

In enkele simpele stappen bestel je zomaar Chinese, Libanese, Franse, Indische of Italiaanse gerechten, kies je voor soep, biokeuken, sushi, een burger, …. Opties genoeg.

Kleine kanttekening: Take Eat Easy levert enkel in de steden Brussel, Antwerpen, Luik en Gent.

De app is gratis voor Android en iOS.

 

UEFA Euro 216 Fan Guide

Behoor je tot de gelukkigen die naar Frankrijk afzakken om het EK live te gaan meemaken, dan zal je natuurlijk wel een beetje informatie nodig hebben over de wedstrijden, de stadions en de stad/steden waar je je bevindt.

Untitled design (15)

Met de officiële Fan Guide kan je jouw reis plannen en organiseren, krijg je informatie over de steden en kan je zelfs accommodatie boeken.

De app is gratis voor Android en iOS.

 

Belgian Red Devils App

Voor het eerst sinds 2000 (toen we het EK samen met Nederland organiseerden) wisten onze Rode Duivels zich te plaatsen voor een EK. De Koninklijke Belgische Voetbalbond viert dat wapenfeit met een eigen app.

Untitled design (17)

De Belgian Red Devils App focust zich uiteraard op onze nationale voetbalploeg en biedt supporters de kans om behind-the-scenes content te zien. Ook kan je telkens de Devil of the Match kiezen.

Uiteraard is er ook nieuws, kan je het trainingsprogramma bekijken en is er een fanguide.

De app is gratis voor Android en iOS.

Klik hier om producten in te laden

Reageer