Vogel’s toont vloerstaander voor tv in Scandinavisch design

Vogel’s toont vloerstaander voor tv in Scandinavisch design

Specialist in flatscreensteunen Vogel’s trekt de kaart van design met een nieuwe vloerstandaard in het typische Scandinavische design.

De NEXT OP1 tv-standaard geeft de vrijheid aan interieurliefhebbers om de televisie te plaatsen waar ze maar wensen in de kamer.

Het tv-meubel kan je best omschrijven als een schildersezel voor de tv. Het gebruik van pure en natuurlijke materialen zoals hout en leder zorgt voor een mooi meubelstuk voor je tv dat bovendien makkelijk verplaatsbaar is.

Alle televisiekabels kunnen aan de binnenkant van de achterste poot verborgen worden. En wie bijvoorbeeld een spelconsole op de tv wil aansluiten zonder dat kabels het zicht ontsieren, kan een beroep doen op een extra accessoire met de naam OPHANG.

De OP1 is geschikt voor zowat elke flatscreen televisie van 46-inch tot 70-inch met een maximum gewicht van 40kg.

De standaard is het eerste werk uit de nieuwe Designer Collaboration-serie van Vogel’s. Productdesigner van dienst is de Deen Malte Kidde.Reageer

Over de auteur

Als filmliefhebber vind je hem vaak terug in zijn zelfgemaakte mancave waar zowel klassiekers zoals North by Northwest als de nieuwste kaskrakers in volle glorie worden vertoond. En zijn passiefhuis is uitgerust met de nodige smart home snufjes.

Lees ook

Volg ons