Vogel’s SoundMount: geluid dat met jouw televisie meedraait

Vogel’s SoundMount: geluid dat met jouw televisie meedraait

Vogel’s, de specialist in flatscreensteunen en wandmontagesystemen, heeft met de SoundMount-steun dé oplossing klaar voor wie vaak zijn televisie naar een bepaalde hoek draait, maar daarbij ook ten volle van soundbargeluid wilt genieten.

We kennen allemaal het verhaal al van de flatscreentelevisie en de geluidskwaliteit die daaronder lijdt. De soundbar is daar een goede oplossing voor.

soundmount-2Maar jammer genoeg blijft die soundbar staan als je jouw televisie draait. Jouw geluid zal dus niet meer dezelfde richting hebben als jouw beeld, wat nogal vervelend is.

De SoundMount moet dat probleem oplossen. Onderaan vind je immers een ingebouwde soundbar (inclusief draadloze subwoofer) die perfect zal meedraaien met jouw tv-toestel.

soundmount-3De soundbar levert 300 W vermogen en kan je bedienen met je eigen tv-afstandsbediening. De steun zelf is dan weer geschikt voor televisies van 40 tot 65 inch.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons